ایران آنلاین / به گزارش «ایران» به نقل از دیلی میل، کلم بروکسل یکی از این گیاهانی است که باید در سبد غذایی خود گنجاند. البته این کلم پرخاصیت هر چه کوچک تر باشد خوش خوراک تر و هرچه اندازه آن بزرگ تر باشد غالبا تلخ و بی مزه است و در مقایسه با انواع دیگر کلم مقاومت بیشتری در برابر سرما داشته و در هوای سرد و خنک محصول بهتری خواهد داشت.
کلم بروکسل که به نام های کلم دکمهای یا کلم فندقی نیز معروف است از انواع سبزی و از خانواده کلم است که کم کالری و دارای فیبر بالاست، همچنین سرشار از آنتی اکسیدان ها و مواد معدنی است.
این نوع کلم از خانواده براسیکاست و ارزش غذایی فوق العاده ای دارد و منبع عالی از ویتامین های K و A محسوب می شود و هر گرم آن حدود 50 درصد بیشتر از پرتقال ویتامین C دارد.
این کلم مقادیر زیادی کلسیم، گوگرد، ارسنیک و ید دارد که برای تقویت و رفع کم خونی مفید است. بواسطه گوگرد موجود در کلم بروکسل از ترشحات چربی پوست که منجر به ریزش مو می شود جلوگیری می کند. همچنین بتاکاروتن، اسید فولیک و آهن نیز در این سبزی یافت می شود.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید در سایت منتشر خواهد شد.
پیام های که حاوی تهمت یا افترا باشد در سایت منتشر نخواهد شد.
پیام های که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبز با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
پر بازدیدترین فیلم ها
ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
پر بازدیدها
آخرین اخبار
نظرات