ایران آنلاین /سرهنگ اردشیر نادری رئیس کلانتری ۱۶۱ ابوذر گفت: با گزارش شهروندان مبنی بر ایجاد رعب و وحشت و شرارت از سوی یکی از اراذل و اوباشهای سابقه دار منطقه فلاح که در ساعات شبانه با حضور در محلههای بهاران و جلیلی با ارعاب از طریق به کار بردن سلاح سرد شهروندان را تهدید می کرد، موضوع در دستور کار تیم عملیاتی کلانتری قرار گرفت.
پس از جمع آوری مستندات و هماهنگیهای قضایی دستگیری متهم آغاز شد. سرانجام شب گذشته متهم در حالی مشاهده شد که چاقو به دست و در آن منطقه در حال حمله به شهروندان بود.
پس از اخطار پلیس، متهم توجهی نکرده و به حرکات مجرمانه خود ادامه داد که ماموران با توجه به شرایط پیش آمده برای حفظ جان شهروندان چند تیر هوایی شلیک کردند که متهم اعتنایی نکرد و ماموران به ناچار به پاهای وی تیر شلیک کردند.
متهم در حال حاضر در بیمارستان تحت درمان است و تحقیقات تکمیلی نیز ادامه دارد./ میزان
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید در سایت منتشر خواهد شد.
پیام های که حاوی تهمت یا افترا باشد در سایت منتشر نخواهد شد.
پیام های که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبز با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
پر بازدیدترین فیلم ها
ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
پر بازدیدها
آخرین اخبار
نظرات