ion

شرایط نگهداری ماهی قرمز در خانه

اقتصاد /
شناسه خبر: 340904

رئیس سازمان دامپزشکی توصیه هایی را برای نگه داری ماهی قرمز در ایام نوروز ارائه کرد و گفت : خانوارها باید ماهیان قرمز را در ظروف مناسب با اکسیژن لازم،دمای مطلوب و PH مناسب آب نگه داری کنند.

ایران آنلاین /علیرضا رفیعی پور اظهار کرد: با توجه به آنکه ماهیان قرمز نماد طراوت و حیات هستند،سالهاست که مردم ایران از این ماهی زیبا و ارزشمند در سفره های نوروزی خود استفاده می کنند.

به گفته وی 

رفیعی پور ادامه داد: افراد در هنگام خرید این ماهیان زیبا باید از تحت نظارت بودن مکان عرضه با خبر شوند چرا که خرید از مکان های خارج از نظارت دامپزشکی زمینه را برای انتقال بیماری مشترک به انسان فراهم می کند.

رئیس سازمان دامپزشکی ادامه داد: افراد با بهره مندی از اطلاعات  پرتال های سازمان دامپزشکی سراسر کشور می توانند،از نحوه  مناسب نگه داری از ماهی مطلع شوند  و بروشورهای مرتبط با نگه داری و مراقبت از ماهیان قرمز را تهیه کنند.

وی در پاسخ به این سوال که آیا امکان انتقال بیماری سل پوستی از طریق ماهیان قرمز به انسان وجود دارد،گفت: شرایط نامناسب نگه داری،دستکاری بیش از حد ماهی قرمز به وسیله دست منجر به خراشیدگی و قارچ زدگی دست انسان می شود، درنهایت این عوامل میکروبی زمینه را برای انتقال شیوع بیماری مشترک با انسان فراهم می کند.

 باشگاه خبرنگاران جوان

نظرات

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید در سایت منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد در سایت منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.