فرمانده سپاه کربلا:
واقعه ششم بهمن آمل چراغ راه برای حفظ انقلاب اسلامی است
استانها
85968
فرمانده سپاه کربلای مازندران با بیان این که تاریخ انقلاب اسلامی ایران نماد ایستادگی، ایمان و اتحاد مردمی است، گفت: واقعه ششم بهمن آمل چراغ راهی برای حفظ این نظام سرافراز محسوب می شود.
به گزارش گروه استانهای ایران آنلاین، سردار سیاوش مسلمی شامگاه پنجشنبه در مراسم گرامیداشت حماسه ششم بهمن آمل که با حضور رئیس مجلس شورای اسلامی در مصلای این شهرستان برگزار شد، اظهار کرد: در این روز تاریخی مردم آمل با دستانی خالی اما دلهایی سرشار از ایمان در برابر گروهی سازمان یافته و مسلح از ضدانقلاب ایستادگی کردند و میدان نبرد نظامی را به نفع خود خاتمه دادند.
وی گفت: در این روز مردم آمل نقشههای پیچیده دشمن را برای ایجاد شکاف و بیثباتی در کشور خنثی کردند و این مقاومت، آمل را به "شهر هزار سنگر" بدل کرد؛ شهری که با ایستادگیاش از تبدیل شدن به پایگاه ضدانقلاب برای فروپاشی انقلاب اسلامی جلوگیری کرد.
سردار مسلمی با بیان این که این حماسه تنها یک پیروزی نظامی نبود و دشمنان انقلاب، در کنار تدارک نظامی، جنگ رسانهای و تبلیغاتی گستردهای را نیز به راه انداخته بودند، اظهار کرد: رسانههای خارجی و معاند با تبلیغات هدفمند، سعی داشتند نیروهای ضدانقلاب را قدرتمندتر از واقعیت جلوه دهند و روحیه مردم را تضعیف کنند.
وی ادامه داد: آنان به مردم القا میکردند که گروههایی نظیر اتحادیه کمونیستها میتوانند آمل را به پایگاهی برای گسترش شورش و سقوط نظام تبدیل کنند.
فرمانده سپاه کربلای مازندران افزود: این تبلیغات که همزمان با حملات نظامی دشمن همراه بود، به دنبال این بود که اتحاد مردم را بشکند و آنها را در برابر فشارهای نظامی و روانی به تسلیم وادار کند و دشمن همچنین با تحریف نقش مردم آمل، تلاش داشت این مقاومت را به یک اقدام حکومتی و اجباری تقلیل دهد و حقیقت حماسه را پنهان کند.
وی گفت: با وجود این تبلیغات، رسانههای انقلابی توانستند با هوشمندی و صداقت، حقیقت حماسه ششم بهمن را بازتاب دهند و نقشههای دشمن را بیاثر کنند. یکی از عوامل مهم در شکست جنگ روانی دشمن، سخنان امام خمینی (ره) بود که با حمایت قاطع از مردم آمل، حقیقت این حماسه را برای ملت ایران روشن ساخت. امام خمینی (ره) با تأکید بر نقش مردم آمل در دفاع از انقلاب، فرمودند «شما مردم آمل نشان دادید که قدرت ایمان از هر قدرت مادیای بالاتر است و دشمن را حتی در اوج قدرت، زمینگیر میکند.» این سخنان، نهتنها مقاومت مردم آمل را به الگویی برای سراسر کشور تبدیل کرد، بلکه روحیه مردم را برای مقابله با هر تهدیدی تقویت کرد.
سردار مسلمی افزود: ابعاد خطرناک نقشههای دشمن برای شمال کشور، اهمیت این حماسه را دوچندان میکند. جنگلهای شمال، بهویژه مازندران، به دلیل نزدیکی به پایتخت و موقعیت راهبردی، برای گروههای ضدانقلاب نظیر اتحادیه کمونیستها محل مناسبی برای تجمع و برنامهریزی عملیات بود چون هدف آنها ایجاد یک "جبهه سوم" در کشور بود تا با قطع ارتباط شمال با مرکز و گسترش شورشها، نظام نوپای جمهوری اسلامی را به زانو درآورند. این تهدید، نهتنها برای منطقه شمال، بلکه برای امنیت و ثبات کل کشور خطرناک بود.
وی ادامه داد: برای زنده نگه داشتن پیام ششم بهمن آمل و انتقال آن به نسلهای آینده، به کارگیری روشهای خلاقانه و متنوع ضروری بوده و یکی از این روشها، برگزاری اردوهای راهیان جنگل است.
فرمانده سپاه کربلا گفت: این اردوها فرصتی فراهم میکنند تا نوجوانان و جوانان با حضور در مناطقی که این حماسه در آنها رخ داده است، ابعاد مختلف این رویداد را لمس کنند.
مراسم ششم بهمن ماه در آمل هر ساله با شکوه خاصی با حضور اقشار مختلف مردم برگزار می شود که در سال جاری این مراسم با سخنرانی محمد باقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی در مصلی بزرگ شهر آمل برگزار شد.
قالیباف ۱۵ آذر ماه جاری هم برای شرکت در یادواره سرداران و ۱۵۰ شهید شهرستان سیمرغ در این خطه از شمال حضور یافت.
گروهک کمونیستی سربداران با هدف تصرف شهر آمل در ۶ بهمن ۱۳۶۰ خورشیدی با ایجاد آرایش نظامی، این شهر را به محاصره خود درآورد اما دلاورمردان خطه شمال به همراه نیروهای نظامی جمهوری اسلامی در برابر تجاوز دشمنان ایستادگی و پس از ۱۰ ساعت نبرد حمله آنان را به صورت کامل سرکوب و آنها را وادار به عقب نشینی و فرار کردند.
مازندران در هشت سال جنگ تحمیلی بیش از ۱۵ هزار و ۴۰۰ شهید، ۳۳ هزار و ۱۳۷ جانباز و بیش از ۲ هزار و ۳۶۰ آزاده را تقدیم نظام اسلامی کرده است. از مجموع شهدای این استان، سپاه ۲ هزار و ۱۶۹، بسیج مردمی چهار هزار و ۴۷۷، ارتش ۲ هزار و ۷۳۸، ناجا ۶۲۳، ۳۰ شهیده زن و ۳۶۳ شهید از سایر اقشار جان خود را در راه دفاع از میهن اسلامی تقدیم انقلاب کردند.
انتهای پیام/