رئیسجمهور با تأکید بر نقش بیبدیل مردم در ساخت آینده نظام تعلیم و تربیت، گفت: اگر جریان مشارکت اجتماعی در آموزش و پرورش بهدرستی شکل بگیرد، میتواند همچون طوفانی سازنده، تحولی عمیقتر از همه اقدامات گذشته در کشور رقم بزند.
علی فرهادی گفت: ایجاد یک بستر شبکهای و سامانهای که همه معلمان به طور برابر و عادلانه بتوانند از خدمات و تسهیلات ارائه شده استفاده کنند، در اولویت قرار بگیرد.
رئیسجمهور گفت: امسال تمام مدارس را تکمیل خواهیم کرد و میسازیم و اجازه نخواهیم داد به هشت سال دیگر برسد.
با آغاز طرح ملی عدالت آموزشی در خوزستان، ساخت ۶۵۶ مدرسه با بیش از چهار هزار کلاس درس در استان کلید خورده است؛ طرحی که با دستور رییسجمهور و با هدف رفع محرومیتهای آموزشی و حذف مدارس ناایمن در مناطق مختلف استان، با محوریت مشارکت مردمی و خیران در حال اجراست.
وزیر آموزش و پرورش با اشاره به اینکه نهضت ملی مدرسهسازی به عنوان یکی از رویکردهای اصلی دولت چهاردهم با عزمی جمعی و مشارکت همگانی دستگاه ها و نهادهای دولتی و خصوصی و سمن های مردمی آغاز شده است، گفت: این نهضت در حقیقت پایانی بر مدارس سنگی، فضاهای ناایمن آموزشی و ایجاد بستر لازم برای بسط و توسعه عدالت در عرصه آموزش با تقویت زیرساخت های نظام تعلیم و تربیت است.
رئیس جمهور، با تاکید بر ضرورت برقراری عدالت آموزشی و بهبود کیفیت آموزش در همه مدارس کشور، گفت: برازنده نظام اسلامی نیست که بین مدارس دولتی و غیر دولتی و برخی مدارس خاص تبعیض و بی عدالتی در کیفیت و نوع آموزش وجود داشته باشد.
رئیس جمهور با تاکید بر نقش مردم در مسیر ایجاد عدالت آموزشی گفت: مدارس را با مشارکت مردم میسازیم، همانگونه که در گذشته برای ساخت خانههای بهداشت مردم پیشقدم بودند. باید مشارکت عمومی را جلب کنیم؛ اگر مردم پای کار بیایند، بسیاری از مشکلات حل خواهد شد.
مسعود پزشکیان در جریان سفر غیر رسمی به تبریز ضمن بررسی آخرین وضعیت نظام آموزش و پرورش و اجرای نهضت توسعه عدالت در استان آذربایجان شرقی بر تسریع در اقدام صورت گرفته تاکید کرد.