داریوش ارجمند در برنامه «پناه» بعد از سخنان جنجالیاش درباره فعالان میوه و ترهبار، از مردم عذرخواهی کرد.
چینهای پیشانیاش نشان از گذر روزگار پرفراز و نشیب هفت شهر هنر و عشق است. لب به سخن که میگشاید، از فحوای کلامش میتوان فهمید بیش از نیمی از عمرش را با هنر زیسته و از آن صیانت کرده و حال امروز نگران از میراثی است که مبادا به درستی به اهلش سپرده نشود! سخن از استاد اکبر زنجانپور است؛ بازیگر پیشکسوت سینما و تلویزیون و کارگردان و بازیگر تئاتر.
این بازیگر سینما و تلویزیون، در مصاحبهای که اخیراً با شرق انجام داده است، گفت: «جدایی چیز بدی نیست، ماندن در یک جای غلط ضرر بیشتری برای خود و فرزندت دارد.»
وقتی در حوالی ۳۸ سالگی برای ایفای نقش یک مادربزرگ غرغرو اما دوستداشتنی در فیلم «نفس» بهصورت ویژهتر در کانون توجه قرار گرفت، برخی تلاش کردند امتیاز این درخشش را به پای گریم سنگین کاراکتر بگذارند اما واقعیت آن بود که پانتهآ پناهیها، آنقدر خاک صحنه خورده بود که بتواند در قامت یک ستاره، اینچنین در مقابل دوربین نقشآفرینی کند.
دختر چمدان به دستی که به میدان انقلاب میرفت تا عروسکهای دستسازش در این چمدان قدیمی را بفروشد، از تجربه کار با مهران مدیری میگوید.
مراسم رونمایی از چهلمین دفتر مجموعه «طنزآوران جهان نمایش» با پژوهش و ترجمه داریوش مودبیان عصر پنجشنبه (۹اسفند) با حضور علی نصیریان، بازیگر پیشکسوت و جمعی از هنرمندان و نویسندگان برگزار شد.
غیبت پیمان معادی، هدیه تهرانی، جواد عزتی، مهران مدیری، صابر ابر، نگار جواهریان، هومن سیدی و بقیه بازیگران مشهور در چهلوسومین جشنواره فیلم فجر با وجود رونق حضور چهرهها در این رویداد، خبر از شکاف میان سینما و نمایش خانگی میدهد. حضور مداوم در سریالها در سالهای گذشته و رقم دستمزدها، مهر تاییدی بر گردش مالی بالا در شبکه نمایش خانگی و رویگردانی ستارهها از سینما میزند.
بازیگر سینما، تلویزیون و تئاتر گفت: در راستای واسپاری فعالیتهای فرهنگی و هنری به اصناف فعال در این زمینه، تئاتر هم باید دست خود تئاتریها باشد.
چهارمین جشن سپاس جامعه صنفی تهیهکنندگان با حضور جمعی از اهالی سینما شامگاه سهشنبه(۳۰ بهمن ماه) در باشگاه فرمانیه تهران برگزار شد. در این مراسم آثاری که از بهمن ۱۴۰۱ تا بهمن ۱۴۰۲ در سینما، نمایش خانگی و تلویزیون فعالیت کرده بودند ارزیابی و داوری شدند و نفرات برگزیده خود را شناختند.
حالا از آن پنج نفر دوستداشتنی و محترم سینمای ایران؛ علی نصیریان، داوود رشیدی، جمشید مشایخی، عزتالله انتظامی و محمدعلی کشاورز، تنها او باقی مانده است؛ بازیگری که جوانیاش در یکی از بهترین دورههای تئاتر ایران سپری شد و پیش از پیروزی انقلاب، تن به ابتذال سینمای غالب نداد و حرمت حرفه و هنرش را حفظ کرد.
قطبالدین صادقی فیلمنامهنویس، نمایشنامهنویس، مترجم، کارگردان تئاتر و پیشکسوت سینما و تلویزیون معتقد است که حال این روزهای سینما و تلویزیون فاجعه است؛ هم از نظر تولیدی و هم کیفی.
بهرام ابراهیمی پیشکسوت سینما، تئاتر و تلویزیون با بیان اینکه حال سینما و تلویزیون هیچ وقت درخشان نبوده و همیشه گیر و گرفتاری در کار وجود داشته است، گفت: این که بگوییم همه چیز خراب است و ما هم نباید کار کنیم، از بنیاد غلط است.
بحث بر سر ضرورت سپردن کار فرهنگی به اصناف، ضرورت پیگیری و فعالیت صنفی است؛ اهالی فرهنگ و هنر میگویند: فعالیتهای فرهنگی باید دست اهالی خود فرهنگ باشد اما برخی بر این مساله تاکید میکنند که الزاما مبحث هنر با مدیریت یکی نیست.
مهدی فخیمزاده که این روزها فعالیتی در عرصه سینما و تلویزیون ندارد، مدتی است برای بازگشت به شرایط مطلوب جسمی در منزل استراحت میکند. این هنرمند که پیش از این با دو نقش محوری در سریالهای «دندون طلا» و «مختارنامه» با داود میرباقری همکاری داشته، ایفای نقش در سریال «سلمان فارسی» را هم محتمل میبیند.
محمد فیلی پیشکسوت سینما و تلویزیون، گفت: کسی این روزها حالی از ما نمیپرسد؛ وقتی با پیشکسوتان کار دارند، آنها وسط میدان هستند و وقتی کاری به آنها ندارند، گوشه خانه.
مرتضی عقیلی که پس از افزون بر چهار دهه بار دیگر در عرصه سینما فعالیت خود را آغاز کرده است، از ایفای سه نقش در کار جدیدی که با یکی از کارگردانهای بنام کشور دارد، خبر داد.
ناصر آقایی بازیگر سینما و تلویزیون و نویسنده و مترجم گفت: این روزها مشغول کار خاصی نیستم و بیشتر استراحت میکنم. اما در مورد یک کار جدید سینمایی با من صحبت شده است.
آتش تقیپور پیشکسوت سینما، تئاتر و تلویزیون گفت: مشغول فیل هوا کردن هستیم. یک سر داریم و هزار سودا. گاهی وقتها گولمان میزنند تا به دفتر سینمایی برویم اما... .
گوینده و بازیگر پیشکسوت سینما گفت: بیماری و کهولت سن باعث دوری زندهیاد ژاله علو از سینما شده بود. علو از جوانی گزیدهکار بود و در سالهای اخیر نیز پیشنهادات کاری به گونهای نبود که او را برای ایفای نقش یا گویندگی جلب کند.