وی در خصوص خواص جلبک اسپرولینا گفت: «این نوع از جلبک، برای افرادی که از فقر آهن، پروتئین و املاح معدنی رنج میبرند، گزینه مناسبی است و همچنین از آن جهت که توانایی خاصی در پاکسازی کبد دارد، برای بیماران کبدی بسیار میتواند مفید باشد. تقویت حافظه، کاهش عوارض ناخوشایند شیمیدرمانی، کمک به درمان MS، کمک به دفع سموم ناشی از آلودگیهای صنعتی و.... از دیگر فوائد این نوع از جلبک محسوب میشود. از ویژگیهای تغذیهای اسپیرولینا برای ورزشکاران میتوان به منبع غنی از پروتئین اشاره کرد، پروتئین نهتنها به حفظ توده عضلانی و استخوانی کمک میکند، بلکه برای رشد بدن ضروری است، به همین دلیل ورزشکاران در طول رژیم خود مصرف پروتئین را چه از طریق مواد غذایی اسپیرولینا، شیر، سویا، گوشت، مرغ و... و چه از طریق مکملها در اولویت قرار میدهند. بیش از درصد 60 درصد از وزن خشک اسپیرولینا پروتئین است. همچنین تأمین هشت اسیدآمینه ضروری اعم از هیستیدین، ایزولوسین، لوسین، لیزین، متیونین، فنیل آلانین، ترئونین و والین و 10 اسیدآمینه غیر ضروری اهمیت این نوع از جلبک را برای ورزشکاران دو چندان میکند.»
محمدی با بیان اینکه نمونههای مشابه دیگری از فرآوردههای جلبک اسپرولینا هم در کشور تولید میشود، ابراز عقیده کرد: «جلبکی که از سوی شرکت دانشبنیان صنایع غذایی برکه سبز ماد آسیا تولید میشود از کیفیت بیشتری برخوردار بوده، پروتئین بیشتری دارد، از رنگ مناسبی بهرهمند بوده، بدون بو است و بستهبندی شکیلی دارد و اینها مزیت نسبی این جلبک نسبت به دیگر نمونهها مشابه است».
محمدی، بستر تهیه مواد اولیه این محصول را محیطزیست و بانکهای سویه (بانک جهانی جلبک) معرفی کرد و در خصوص بازار این محصول گفت: «علیرغم اینکه در داخل بازار خوبی داریم؛ اما هنوز به حوزه صادرات ورود نکردهایم.»