محمد محمدی سدهی

محمد محمدی سدهی

اخبار

14899
عقیلی: گوش شنوایی در فوتبال ایران وجود ندارد

آماده‌سازی برای جام جهانی، ضعف همیشگی ماست

عقیلی: گوش شنوایی در فوتبال ایران وجود ندارد

هادی عقیلی به ایران ورزشی گفت:«ضعف همیشگی ما محسوب می‌شود و نمی‌توانیم با آمادگی صددرصدی در مسابقات جام جهانی حاضر شویم.»

مراسم برترین‌های فوتبال سال آسیا 2023 برگزار شد و فوتبال ایران در این مراسم تنها موفق شد در فوتسال و توسط سعید احمد عباسی به این عنوان دست یابد. این در حالی است که فوتبال ایران آخرین‌بار در سال 2004 به این عنوان دست یافت و همچنین برخی از بازیکنان ایرانی هم جزو گزینه‌های انتخاب بازیکن برتر بودند. یکی از این بازیکنان هادی عقیلی، مدافع اسبق تیم ملی است که در سال 2011 در جایگاه دوم ایستاد.
او در خصوص سال‌ها ناکامی بازیکنان ایرانی در کسب عنوان برترین بازیکن فوتبال به «ایران ورزشی» می‌گوید: «برای انتخاب این عنوان یکسری آیتم‌ها وجود دارد که بازیکنان ایرانی در سال‌های اخیر به دلیل نداشتن این آیتم‌ها نتوانستند به این عنوان دست یابند. جام باشگاه‌های آسیا، جام ملت‌ها و سایر رقابت‌هایی که بازیکن در قالب تیم ملی به میدان می‌رود، جزو اصلی‌ترین آیتم در انتخاب این عنوان است.»
عقیلی صحبت‌های خود را این‌گونه ادامه می‌دهد: «تیم ملی ما در این سال‌ها نتایج خوبی کسب نکرد و به هیچ موفقیتی دست نیافت. البته در سال‌های اخیر ستاره‌هایی بودند که می‌توانستند جزو برترین‌ها باشند اما آنها از تمامی آیتم‌های برترین‌ها برخوردار نبودند و در نهایت به این عنوان نرسیدند. هر چند انتخاب برترین بازیکن سال آسیا یک مقام انفرادی است اما در کل موفقیت تیم ملی آن بازیکن هم جزو مواردی است که در انتخاب به عنوان برترین بازیکن تأثیرگذار است. البته جام ملت‌ها هر 4 سال یکبار برگزار می‌شود و اولویت اصلی در انتخاب این عنوان، مسابقات باشگاه‌های آسیاست که نمایندگان کشورمان در این مسابقات کاملاً ناکام بودند.»
مدافع اسبق تیم ملی بیان می‌کند: «سال 2009 جزو گزینه‌های انتخاب برترین بازیکن سال بودم اما نتوانستم در جمع سه بازیکن برتر باشم. در سال 2011 جام ملت‌های آسیا برگزار شد، هر چند تیم ملی نتوانست در این دوره به جمع 4 تیم پایانی راه یابد اما نام من در جمع 11 بازیکن برتر مسابقات قرار داشت و توانستم در 2011 به عنوان دومین بازیکن برتر سال آسیا انتخاب شوم.»
او در خصوص مشکلات زیرساخت‌ها که در حال حاضر از آن به عنوان مهم‌ترین عامل ناکامی‌های تیم ملی یاد می‌شود، بیان می‌کند: «این بحث مشکلات زیرساختی همیشه بوده و برای امسال نیست. البته امسال افتضاح بود و تیم‌ها برای برگزاری بازی‌ها به استان‌های دیگر رفتند. این موضوع باعث شد تا تیم‌ها تماشاگران و اسپانسرهای خود را از دست بدهند. مشکلات زیرساختی همیشه هست و ناکامی‌های تیم ملی دلایل دیگری دارد.»
عقیلی صحبت‌های خود را این‌گونه ادامه می‌دهد: «یکی از دلایل ناکامی‌های تیم‌های ایرانی در مسابقات بین‌المللی طرز فکر کلی بازیکنان تیم ملی است. بازیکنان کنونی ما به این باور نرسیده‌اند که می‌توانند بهترین باشند. یکی دیگر از این عوامل عدم کارشناسی فوتبال توسط افراد فوتبالی و موجه است. در این خصوص همیشه انتقادهایی مطرح می‌شود اما گوش شنوایی برای حل مشکلات وجود ندارد.»
مدافع اسبق تیم ملی با اشاره به شانس بالای این تیم برای صعود به جام جهانی 2026 می‌افزاید: «تیم ما شانس بالایی دارد و قطعاً به جام جهانی صعود خواهد کرد اما موضوع اصلی آماده‌سازی خوب برای جام جهانی است که این ضعف همیشگی ما محسوب می‌شود و نمی‌توانیم با آمادگی صددرصدی در مسابقات جام جهانی حاضر شویم. اگر این اتفاق بیفتد، تیم ملی می‌تواند در جام جهانی به نتایج خوبی دست یابد.»
انتهای پیام/
دیدگاه ها
آخرین‌های اخبار