فوتبال ایران

17383
زلزله مدیریتی در استقلال

تاجرنیا نماینده تام‌الاختیار شریعتمداری، جویباری مدیرعامل و عضای جدید هیأت مدیره معرفی شدند

زلزله مدیریتی در استقلال

به گزارش ایران ورزشی  همان طور که پیش‌بینی می‌شد با حضور محمد شریعتمداری، مدیرعامل شرکت هلدینگ خلیج‌فارس، تغییرات مدیریتی در استقلال کلید خورد و در اولین قدم مدیرعامل هلدینگ خلیج‌فارس از علی تاجرنیا به عنوان نماینده تام‌الاختیار یاد کرد. احتمالاً تاجرنیا به عنوان رئیس هیأت مدیره باشگاه استقلال نیز انتخاب خواهد شد هر چند که همین حالا با توجه به اینکه پیش‌تر احمد شهریاری چنین رلی را در باشگاه استقلال اجرا می‌کرد، او نیز به شعاع مدیریتی همچون شهریاری را در باشگاه استقلال خواهد داشت و به اصطلاح حرفش در امور مدیریتی استقلال بسیار خریدار دارد. اما آنچه در دوران شهریاری به شدت توی ذوق می‌زد اینکه نامبرده حتی در امور نقل و انتقالاتی باشگاه استقلال نیز دخالت‌های آشکاری داشت و همان طور که دیدیم در ماجرای جذب دو بازیکن بوسنیایی توسط شهریاری حرف و حدیث‌های بسیاری به وجود آمد و حواشی متعددی برای استقلال ایجاد شد که قطعاً با حضور تاجرنیا که هماهنگی قابل توجهی با مدیرعامل هلدینگ دارد، بعید است دیگر شاهد چنین اتفاقاتی باشیم. هرچند که شهریاری در آن زمان با زمینه‌چینی برای جذب دو بازیکن بوسنیایی به نوعی قصد داشت از یک بحران جدی جلوگیری کند اما به هرحال در آن ایام نیز استقلال مدیرعامل داشت و نباید این تصمیمات از سوی او که رئیس هیأت مدیره بود اتخاذ می‌شد. با حضور تاجرنیا پیش‌بینی می‌شود که دست کم اگر هم قرار است توصیه‌ای پیرامون نقل و انتقالات شود، در خفا باشد و تصمیم‌گیری نهایی به عهده مدیرعامل این باشگاه سپرده شود.
 
بازگشت جویباری و معرفی 4 عضو هیأت مدیره
اما انتخاب تاجرنیا به عنوان نماینده تام‌الاختیار هلدینگ در باشگاه استقلال پایان ماجرای تغییرات در این باشگاه نبود. مالکان باشگاه استقلال ساعاتی بعد اعضای جدید هیأت مدیره باشگاه استقلال را نیز انتخاب کردند. پیش از اعلان رسمی اسامی جدید، نام‌های متعددی برای بازگشت به هیأت مدیره باشگاه استقلال مطرح می‌شد که نام بیژن طاهری یا بهتاش فرییا به عنوان گزینه‌های ورزشی نیز مطرح بود اما در نهایت مدیرعامل هلدینگ خلیج‌فارس تصمیم گرفت این اسامی: ۱- علیرضا اسدی ۲- علی نظری‌جویباری ۳- فریده شجاعی ۴- محمودرضا بابایی به عنوان اعضای جدید هیأت مدیره انتخاب شوند. اسدی سابقاً در فدراسیون فوتبال مسئولیت داشت. جویباری نیز مدیر شناخته‌شده‌ای برای باشگاه استقلال محسوب می‌شود و جای بحث ندارد. فریده شجاعی هم که اخیراً از تاج حکم گرفته بود فردی شناخته‌شده در باشگاه استقلال محسوب می‌شود. محمودرضا بابایی را هم اهالی رسانه به خوبی می‌شناسند. فردی که ابتدا به عنوان مشاور با واعظ آشتیانی به باشگاه استقلال آمد و بعدها به عنوان مدیر روابط عمومی به فعالیت ادامه داد. به هرحال انتخاب این افراد از سوی شریعتمداری که مدیریت هلدینگ را به عهده دارد، قابل احترام است و با این حساب فرشید سمیعی نیز همچنان به کارش در استقلال ادامه خواهد داد و مدیریت امور را در دست خواهد گرفت.

جویباری مدیرعامل شد
اما بعد از اعلام نام اسامی هیأت مدیره مدیرعامل هلدینگ خلیج فارس نام نظری جویباری را به عنوان مدیرعامل این باشگاه برگزید. جویباری از سوابق بسیاری در باشگاه استقلال برخوردار است و مدیر ناشناخته‌ای برای هواداران این باشگاه نیست. او سال‌ها به عنوان معاون و حتی سرپرست تیم استقلال در این باشگاه فعالیت کرده و عنصری استقلالی شناخته می‌شود. جویباری در حالی به این سمت منصوب شد که صبح دیروز در مقابل در فدراسیون فوتبال نیز دیده شد و اهالی رسانه از او درباره بازگشت به استقلال سؤال کردند که جویباری پاسخ‌های عجیبی داد اما با توجه به اینکه از مدت‌ها قبل نیز شایعه بازگشت او به استقلال نیز شنیده می‌شد، این اتفاق رخ داد و نظری جویباری در این سمت قرار گرفت. 

 
تاجرنیا: استقلال نیاز به ایده و تفکر نو دارد
علی تاجرنیا به عنوان نماینده تام‌الاختیار هلدینگ در باشگاه استقلال انتخاب شد. تاجرنیا درباره حضور در باشگاه استقلال این جملات را به زبان آورد: «من با کار در استقلال بیگانه نیستم و قبلاً هم در هیأت مدیره این باشگاه فعالیت می‌کردم. استقلال یک باشگاه بزرگ و مردمی است که باید تصمیمات بزرگ و مناسب برای آن اتخاذ شود تا هواداران این باشگاه از نتایج لذت ببرند.»
تاجرنیا ادامه داد: «باید بپذیریم که استقلال نیاز به ایده و تفکر نو دارد. وقتی عملکرد مدیران استقلال در یک دهه اخیر را مرور می‌کنیم به هواداران حق می‌دهیم که از وضعیت موجود و مدل مدیریتی و نگرش حاکم بر تصمیم‌گیری‌های کلان باشگاه ناراضی باشند. باید بپذیریم که ظرفیت استقلال بسیار زیاد است، استقلال با وجود در اختیار داشتن پایگاه اجتماعی بسیار مطلوب، عملکرد قابل قبولی نداشته است. از این رو افکارعمومی منتظر تغییر سبک و رویه مدیریتی هستند تا با استراتژی مناسب در فرآیند نتیجه‌گیری استقلال موفق عمل کند.»
تاجرنیا درباره انتخاب موسیمانه و قدم‌هایی که استقلال در راه رسیدن به یک تیم مطلوب برداشته، این توضیحات را ارائه کرد: «استقلال با انتخاب یک مربی بزرگ قدم بزرگی به سوی جبران اتفاقات گذشته برداشته، اما نباید فراموش کنیم که ساختار باشگاه استقلال باید به سمت تحول شگرف و مدیریت برنامه محور برود. در صورتی تحول سازمانی نتیجه‌بخش می‌شود که مدیریت برنامه محور بر اساس اصول و قواعد استاندارد مسیر را برای پیشرفت مهیا کند. همان‌طور که پیش‌تر هم تأکید کردم در یک دهه اخیر استقلال از نبود مدیریت ایده‌آل متضرر شده و این اتفاق باعث دلخوری و تکدر خاطر هواداران شده است و بر این اساس باید از تحول و تغییر مثبت استقبال کرد.»
 تاجرنیا معتقد است که حضور شریعتمداری برای باشگاه استقلال یک قوت قلب محسوب می‌شود و این شخص می‌تواند کمک قابل توجهی برای بهبود اوضاع استقلال باشد: «شریعتمداری سبقه بسیار خوب در مدیریت فوتبال دارد، ایشان در زمان دکتر دادکان در هیأت رئیسه فدراسیون عضویت داشت. بنابراین، طبیعتاً با ورزش و ساختار مدیریت ورزشی غریبه نیست. اما آنچه باید به صورت ویژه و خاص مورد توجه قرار بگیرد، این واقعیت است که شریعتمداری با در نظر گرفتن مصالح و منافع مجموعه هلدینگ خلیج‌فارس درباره هسته مدیریتی استقلال تصمیم‌گیری کرده است.»
تاجرنیا در پایان صحبت‌های خود تأکید کرد که با اتخاذ تصمیم‌های درست در نیم‌فصل دوم باید اقداماتی انجام داد که استقلال به صف مدعیان بازگردد. تاجرنیا به تقویت استقلال در بخش‌های گوناگون نیز تأکید کرده است.
 
انتهای پیام/
دیدگاه ها
آخرین‌های فوتبال ایران