کشتی و وزنهبرداری
17386
شایعه تغییر در کادرفنی تیم ملی وزنهبرداری
عبور از نواب
شاید مهمترین موضوعی که در نشست فدراسیون وزنهبرداری مطرح شد، مربوط به ماجرای استعفای نواب نصیر شلال بود. در شروع نشست خبری رئیس فدراسیون وزنهبرداری در کمال تعجب خبرنگاران حاضر در نشست، وقتی سجاد انوشیروانی وارد سالن شد، در کنارش حسین توکلی هم حضور داشت. عجیب بود شاید خیلیها توقع داشتند که نواب نصیر شلال در این نشست حضور داشته باشد. حتی اطلاعیه نشست قبلی هم همین بود که نشست خبری با حضور سجاد انوشیروانی و نواب نصیرشلال سرمربی تیم ملی وزنهبرداری برگزار میشود اما نشست قبلی دو هفته به تعویق افتاد و دیروز بدون حضور نواب نصیرشلال برگزار شد. دلیل غیبت نصیرشلال و حذف شدن او از حضور در نشست خبری شاید حکایت از این دارد که نواب نصیرشلال به پایان خط رسیده است. نواب دو سالی سرمربی تیم ملی وزنهبرداری بود اما او حالا مشغلههای شخصی دیگری هم دارد و چند شعبه از باشگاههای رکاسفیت را راهاندازی کرده و شاید الان دغدغهاش این باشد که به وضعیت این باشگاهها رسیدگی کند. ظاهراً او استعفای خودش را تقدیم فدراسیون کرده و ظاهراً هم فدراسیون چندان بیمیل نیست که از نواب نصیرشلال عبور کند.
منتظر تصمیم نواب هستیم
ماجرای نصیرشلال به نشست خبری سجاد انوشیروانی رسید. غیبت نواب نصیرشلال که قبلاً اعلام شده بود، در نشست خبری رئیس فدراسیون حضور خواهد داشت و همراهی رئیس فدراسیون توسط حسین توکلی، شایعه تغییر را بشدت تقویت کرد. نکته مهم درباره استعفای نواب نصیرشلال از سرمربیگری تیم ملی این بود که رئیس فدراسیون هم آن را تکذیب نکرد: «او الان مسافرت است. خودشان پاسخ بدهند بهتر است. موضع قطعی از طرف او اعلام نشده است. در این دو سال زحمات زیادی کشید و خودمان اشتیاق داریم ادامه همکاری دهد. تصمیم او هر چیزی باشد ما انجام میدهیم.»
این حرفهای انوشیروانی نشان میدهد خبرهایی در راه است و احتمالاً در روزهای آینده شاهد تغییرات در رأس کادرفنی تیم ملی خواهیم بود اما چه کسی جایگزین نواب خواهد بود.
توکلی: بعد از ۱۵ سال نباید زور بزنم که خودم را ثابت کنم
شواهد حکایت از این دارد که سرمربی تیم ملی وزنهبرداری بعد از نواب نصیرشلال، حسین توکلی است. حضور او در کنار سجاد انوشیروانی در نشست خبری شاید به نوعی مراسم معارفه حسین توکلی بود. هر چند که توکلی اعلام کرد در جلسه کمیته فنی بود و بعد از اتمام جلسه تصمیم گرفت در کنار انوشیروانی حضور داشته باشد: «انوشیروانی هوشمندانه کار میکند. در عین حال که به پیشکسوتان احترام میگذارد، از مشورت آنها استفاده میکند. در کمیته فنی راجع به موضوعات مختلف بحث میشود. در این جلسه هم در مورد مسائل بعد قهرمانی جهان صحبت کردیم. الان در نشست کمیته فنی بودم و بعد از پایان نشست و به خواست سجاد انوشیروانی در این نشست هم حضور پیدا کردم. بالاخره وزنهبرداری خانه ما است و سالها در این ورزش خدمت کردم و باید بگویم که هر چه دارم از وزنهبرداری است. بنابراین حضورم در اینجا هم جای تعجب ندارد.»
او درباره شایعه حضورش در رأس کادرفنی تیم ملی وزنهبرداری، بدون اینکه شایعه انتخابش را تکذیب کند، ادامه داد: «هر کاری از دستمان بر بیاید انجام میدهیم و کنار این فدراسیون هستیم و نباید پرچم آن بیفتد. ما کارگر هستیم و خیلی دنبال جایگاه نیستیم. من بعد از ۱۵ سال نباید زور بزنم که خودم را ثابت کنم.»
حسین توکلی در مورد تعیین تکلیف همکاریاش با پارالمپیک هم گفت: «موفقیتهای پارا با تمام روزهای خوب و بد تمام شد. قرارداد من هم تا پارالمپیک پاریس بود. دو جلسه هم رفتیم و به جمعبندی نرسیدیم. به هر حال اگر ما را میخواهند باید صدا میکردند که بیاییم و حرف بزنیم اما هر بار برای کار دیگر من را خواستند. من نباید دنبال این بدوم که قراردادم را تمدید کنند.»
بدهی سنگین فدراسیون
در ادامه نشست سجاد انوشیروانی موضوعات مهم دیگری هم مطرح شد. در این بین پرداختن به بدهی سنگین فدراسیون که منجر به توقیف اموال شد هم در نوع خود جالب توجه بوده است. هر چند که سجاد انوشیروانی وعده برطرف شدن این بدهی را با توافقی که انجام شده، داد: «واقعیت قضیه این است قراردادی قبل از سال ۱۴۰۱ پنج ساله بسته شد و بعد از حضور ما هم مدت زمان این قرارداد تمام شد. پیمانکار مدعی شد کارهای اضافی انجام داده و مسئولان وقت باید هزینههای آن را پرداخت میکردند و حتی در یک متمم هزینههای پیمانکار را تأیید کردند. در دوران کرونا هم متحمل ضرر شد و در دادگاه پیگیر هزینههای خود شد و منجر به بدهی ۲۴ میلیارد و ۹۰۰ میلیونی شد. تا امروز نزدیک به ۹ میلیارد تومان پرداخت شده است. باید از حمایت وزیر و وزارت ورزش تشکر کنم. قرار است امروز یا چند روز آینده بخشی دیگر از بدهی پرداخت شود و بقیه در دو قسط تا پایان اردیبهشت سال آینده پرداخت شود.»
ادعاهای پیمانکار در دادگاه ثابت شد
او در مورد اینکه گفته شده است فدراسیون یکطرفه قرارداد را فسخ کرد و متحمل ضرر مالی شد، گفت: «قرارداد پنج ساله بود و تاریخ شروع و اتمام آن مشخص است. پیمانکار پیشنهاداتی برای ادامه کار داشت و ما گفتیم به لحاظ قانونی باید بررسی کنیم و در نهایت قطع همکاری شد. پیمانکار هم ادعاهایی داشت و در دادگاه هم توانست ادعاها را ثابت کند و فدراسیون محکوم شد.»
در اتفاقات اخیر مقصر بودیم
انوشیروانی با اشاره به پرحاشیه بودن سفرهای وزنهبرداری و اینکه برخی جوانان و نوجوانان موفق نشدند در مسابقات جوانان جهان و نوجوانان آسیا شرکت کنند، گفت: «این مسائل در کارهای بزرگ، گستره بیشتری دارد. در این اتفاقات دوستان دیگر هم دلیل تقصیر بودند اما فدراسیون هم مقصر بود. کادرفنی نیز تقصیراتی داشت. از این به بعد فدراسیون حتماً حواسش است که چنین اتفاقاتی رخ ندهد.»
هر کشور با ۵ وزنهبردار در المپیک
رئیس فدراسیون در مورد تغییر اوزان وزنهبرداری گفت: «تغییر اوزان انجام شده است. یک وزن که ما شانس داشتیم (۱۰۲ کیلوگرم) کم شد اما به نظرم در اوزان ۷۸ کیلوگرم، ۸۸ کیلوگرم، ۹۸ کیلوگرم، ۱۱۰ کیلوگرم و فوق سنگین باید برنامهریزی کنیم که به نتیجه برسیم. در کنگره درباره این بحث شد از هشت وزن، هفت وزن در المپیک است و هر کشور پنج نفر در المپیک و فقط در یک وزن دو نماینده میتواند داشته باشد.»
انتهای پیام/