فوتبال ایران

18516
خیبر خرم‌آباد 2 - فولاد خوزستان صفر؛ یوسوپوف قاتل یحیی

فولاد زمینگیر شد

خیبر خرم‌آباد ۲ - فولاد خوزستان صفر؛ یوسوپوف قاتل یحیی


به گزارش ایران ورزشی شاید قبل از بازی هر دو مربی فکرش را هم نمی‌کردند که نتیجه نیمه اول رقم بخورد. میزبان خیلی زود به گل رسید.

دقیقه 14 احسان حسینی توپ را به سمت راست برد و از آنجا امیرحسین جدی یک ارسال بلند انجام داد که توپ روی تیر دوم روی سر فراز امامعلی نشست و او با ضربه‌ای دقیق توپ را وارد دروازه کرد. دقیقه ۲۷ فرصت مناسبی برای خیبر به‌وجود آمد که ضربه پای چپ فراز امامعلی، نفسگیر با برخورد به مدافع فولاد از روی خط دور شد.

 دقیقه ۴۱ شوت بی‌دقت گوستاوو بلانکو با اختلاف زیاد از بالای دروازه خیبر به بیرون رفت. خیبر در اولین دقیقه وقت اضافی نیمه اول به گل دوم دست پیدا کرد. روی اشتباه مهلک خط دفاعی و گلر فولاد، خیبر به گل دوم دست یافت. موسی کولیبالی در خط دفاع توپ را به عقب پاس داد و یوسوپوف درحالی که از دروازه خارج شده بود، در گرفتن توپ ناکام بود تا جواد محمدی توپ را از او بگیرد و دروازه خالی فولاد را فرو بریزد.

گل‌محمدی با تعویض‌هایش سعی در جبران گل‌های خورده داشت ولی ناموفق بود. دقیقه ۷۳ موقعیت برای فولاد با شوت پریرا راهی کرنر شد. در نهایت هم سه امتیاز بازی در هوای برفی خرم‌آباد ماند.


انتهای پیام/
دیدگاه ها
آخرین‌های فوتبال ایران