فوتبال جهان
18574
![ضرر 30 میلیون یورویی الاهلی به پای یک مهاجم معمولی](https://cdn-sport.inn.ir/photo/1403/11/20/20623d24d40aafcc4d003058fb86584b-a-i-s.jpg)
ضرر ۳۰ میلیون یورویی الاهلی به پای یک مهاجم معمولی
باشگاه الاهلی عربستان «بیشترین ضرر» را در پرونده گرانترین خرید خود در نقل و انتقالات تجربه کرد.
به گزارش ایران ورزشی، «گرانترین بازیکن الاهلی از عربستان اخراج شد»، این گزارش امروز (شنبه) نشریه الریاضیه از کنار گذاشتن فیرمینو، مهاجم 33 ساله برزیلی از لیست الاهلی است.
فیرمینو با دستمزد سالیانه 20 میلیون یورو در عربستان بیشتر از وینیسیوس بهترین بازیکن سال 2024 فیفا درآمد دارد.
الاهلی تابستان 2023 با فیرمینو قراردادی 3 ساله با مبلغ 60 میلیون یورو امضا کرد.
مهاجم برزیلی با وجود ترک لیورپول و آمدن از بهترین لیگ فوتبال دنیا نتوانست انتظارات را در لیگ عربستان برآورده کند.
الریاضیه گزارش میدهد که فیرمینو در مدت یک و نیم فصل در 44 بازی برای الاهلی تنها 12 گل به ثمر رسانده تا «جزو ضعیفترین مهاجمان لیگ عربستان» لقب بگیرد.
براساس گزارش نشریه عربستانی، الاهلی با وجود هزینه 30 میلیون یورویی برای خرید فیرمینو در شرایط کنونی «آماده انتقال این بازیکن به صورت رایگان به هر تیمی است».
انتهای پیام/