جعفر برزگر

جعفر برزگر

فوتبال ایران

19027
فجر امروز لیگ برتری می‌شود؟

آتش بازی در حافظیه

فجر امروز لیگ برتری می‌شود؟

هفته بیست و دوم رقابت‌های لیگ آزادگان از امروز در حالی برگزار می‌شود که سه تیم مدعی صنعت نفت آبادان، پیکان و سایپا به دلیل حضور خودشان و حریفان‌شان در جام حذفی، بازی هفته گذشته‌شان انجام نشد.

امروز با اینکه تیم‌های انتهای جدول بازی‌های مهمی در پیش دارند اما بیشتر نگاه‌ها به ورزشگاه حافظیه و بازی حساس فجر و صنعت نفت معطوف خواهد بود. میزبان که در بازی قبلی به سختی از سد همشهری‌اش (شهر راز) گذشت، اگر امروز با برتری زمین بازی را ترک کند، بیش از نیمی از راه صعود را طی کرده و می‌تواند یک جشن نصف و نیمه هم بگیرد چرا که اختلافش با آبادانی‌ها به عدد یازده می‌رسد و اگر آنها بازی معوقه‌شان را هم با پیروزی پشت‌سر بگذارند باز هشت امتیاز فاصله دارند. اما اگر نفتی‌ها سه امتیاز را با خود ببرند آن وقت بازی‌های هفته آینده برای تیم‌های مدعی فوق‌العاده حساس می‌شود.
اما تیم آریو اسلامشهر که هفته گذشته با برتری مقابل مس سونگون و با یک بازی بیشتر نسبت به رقبایش به رتبه دوم رسیده، میهمان بعثت کرمانشاه خواهد بود. تیمی که با استعفای بهنام سراج هدایتش را مهدی پاشازاده برعهده گرفت. بدون شک برای او کسب امتیاز در اولین حضورش روی نیمکت اهمیت زیادی دارد. اتفاقی که تیم‌های بالانشین به دنبالش هستند.
سایپا کار سختی در شهر بابک مقابل مس دارد. میزبان هفته گذشته پیروزی باارزشی را به دست آورد و اگر سه امتیاز بازی را کسب کند به جمع مدعیان هم نزدیک می‌شود. از آن طرف ابراهیم صادقی هم به ماندن در بالای جدول فکر می‌کند.
پیکان که حالا رسول خطیبی مدیرعاملش را هم بالای سر خود نمی‌بیند، همچنان امیدوار به صعود است. پیروزی این تیم مقابل فولاد در جام حذفی روحیه مضاعفی به شاگردان سیروس دین‌محمدی بخشیده است اما بازی در هوای سرد ورزشگاه خانگی مس سونگون برای تیم تهرانی سخت خواهد بود.
عبدا... ویسی که هفته گذشته بازی حذفی را به شهرداری نوشهر واگذار و همان موقع شایعه برکناری‌اش هم شنیده شد، در خانه میزبان تیم انتهای جدولی شهرداری آستارا است. برای تیم شمالی شاید کسب یک امتیاز هم نتیجه بدی نباشد اما اگر تیم پالایش نفت بندرعباس در خانه برنده نشود، شاید این‌بار فرصت ادامه کار به سرمربی را ندهند.
دو تیم هم‌امتیاز داماش گیلان و شهرراز شیراز اگر در تقابل با یکدیگر امتیاز نگیرند، شرایط‌شان برای هفته‌های آینده به مراتب سخت‌تر می‌شود. جدال نفت مسجدسلیمان و نفت و گاز گچساران هم برای میزبان اهمیت بسیاری دارد. آنها اگر برنده شوند معادلات در پایین جدول را برای بقا پیچیده‌تر می‌کنند.
مهدی رجب‌زاده سرمربی پارس جنوبی که از باشگاه اولتیماتوم گرفته، اگر در خانه شهرداری نوشهر شکست بخورد، شاید خودش استعفا بدهد.
اما نیروی زمینی که با فرشاد پیوس هنوز شکست نداشته، در خانه از مس کرمان پذیرایی می‌کند. سه امتیاز این بازی برای تیم تهرانی جایگاه‌شان را تقویت می‌کند. آنها برای اینکه امیدشان به بقا بیشتر شود، باید بازی‌های خانگی‌شان را با پیروزی پشت‌سر بگذارند.

چهارشنبه 1 اسفند
شهرداری نوشهر-پارس جنوبی جم، ساعت 15
مس سونگون- پیکان، ساعت 15:15
نیروی زمینی-مس کرمان، ساعت 16
داماش گیلان-شهر راز شیراز، ساعت 16
بعثت کرمانشاه-آریو اسلامشهر، ساعت 16
مس شهر بابک-سایپا، ساعت 16
 فجرسپاسی-صنعت نفت آبادان، ساعت 16
پالایش نفت بندرعباس-شهرداری آستارا، ساعت 17
نفت مسجدسلیمان-نفت و گاز گچساران، ساعت 17:30


انتهای پیام/
دیدگاه ها
آخرین‌های فوتبال ایران