اخبار

19049
درستکار: امیدوارم در سال جدید یزدانی کنار تیم‌ملی باشد

درستکار: امیدوارم در سال جدید یزدانی کنار تیم‌ملی باشد

سرمربی تیم ملی کشتی آزاد کشورمان گفت: حسن یزدانی باید فروردین نزد پزشک معالج خود برود اما امیدوارم سال جدید او را کنار تیم‌ملی ببینیم.

به گزارش ایران ورزشی و به نقل از فارس، تیم ملی کشتی آزاد کشورمان یکشنبه هفته آینده برای شرکت در دومین مسابقه رنکینگ جهانی راهی آلبانی شود. تیم ملی کشتی آزاد کشورمان با ۹ ورزشکار در این رویداد شرکت خواهد داشت. پژمان درستکار سرمربی تیم ملی کشتی آزاد کشورمان در خصوص وزن کامران قاسم‌پور، زمان بازگشت حسن یزدانی به تشک، وضعیت ملی‌پوشان و مسائل مختلف گفت: امیدوارم به اهداف فنی مدنظرمان برسیمپژمان درستکار درباره تمرینات آزادکاران برای شرکت در مسابقات رنکینگ جهانی آلبانی، عنوان کرد: این مرحله آخرین دور از تمرینات ماست. بچه‌ها شرایط خوبی دارند و امیدوارم نتایج خوبی بگیریم و به اهدافی که مدنظرمان است برسیم.

*اعزام ۹ کشتی‌گیر به آلبانی

سرمربی تیم ملی کشتی آزاد درباره تعداد نفرات اعزامی، خاطرنشان کرد: ۹ ورزشکار در ۶ وزن اعزام خواهیم کرد. در ۳ وزن ۵۷، ۷۴ کیلوگرم و ۹۷ کیلوگرم هم ۳ کشتی‌گیر اعزام می‌کنیم.

برای نخستین بار قرار است تیم ملی کشتی آزاد با ترکیب جوانان و زیر ۲۳ سال در قهرمانی آسیا شرکت کند.

*انتخابی کشتی آزاد در وزن ۹۷ کیلوگرم

درستکار درباره اینکه ترکیب تیم اعزامی به قهرمانی آسیا مشخص شده یا خیر، اظهارداشت: روز پنجشنبه در وزن ۹۷ کیلوگرم بین مبین عظیمی و بابالو و در وزن ۷۴ کیلوگرم هم بعد از مسابقات جام تختی انتخابی خواهیم داشت و با پایان این مسابقات تصمیم نهایی را خواهیم گرفت.

*تورنمنت آلبانی سطح بالایی دارد

درستکار درباره کشورهای شرکت کننده در آلبانی، گفت: با توجه به اسامی اعلام شده می‌بینیم که تورنمنت آلبانی از سطح زیادی برخوردار است. خوب است بچه‌های ما با حریفان خوب محک بخورند. این تورنمنت رویداد خوبی است و امیدوارم به نتایج خوبی برسیم. اسنایدر از آمریکا، در ۶۵ کیلوگرم روسیه، نفر سوم المپیک را دیدم.

*امیدوارم یزدانی سال ۲۰۲۵ کنار تیم‌ملی باشد

وی درباره شرایط حسن یزدانی، عنوان کرد: او مرتب با کادر و فدراسیون در ارتباط است و تمرینات هوازی خود را شروع کرده است. او فروردین یک بار دیگر به فرانسه نزد پزشک معالج خود خواهد رفت. امیدواریم شرایط طوری رقم بخورد که حسن در سال ۲۰۲۵ کنار تیم ملی باشد.

*رقابت یزدانی در ۹۲ یا ۹۷ کیلوگرم

سرمربی تیم ملی همچنین درباره وزن یزدانی، گفت: او قطعا در ۸۶ کیلوگرم نخواهد بود و بین ۹۲ یا ۹۷ کیلوگرم خواهد بود. یزدانی باید به تمرینات برگردد و ببینیم وضعیت او چطور است.

*احتمال رقابت قاسم‌پور در ۸۶ کیلوگرم

درستکار در پاسخ به سوالی دیگر مبنی بر اینکه کامران قاسم‌پور چرا در ۲ وزن روی تشک رفته و مشکل چیست که در ۸۶ کیلوگرم کشتی نمی‌گیرد، اظهارداشت: مشکلی نیست اما باید تصمیمی بگیریم که به نفع مصالح کشور باشد از طرفی باید منافع کشتی‌گیر را هم در نظر گرفت. بعد از تورنمنت آلبانی تصمیم نهایی اعلام خواهد شد که کامران در کدام وزن خواهد بود. انشالله ۸۶ کیلوگرم خواهد بود.

درستکار با اشاره به پوست‌اندازی در کشتی آزاد، خاطرنشان کرد: کشتی احتیاج به پوست‌اندازی داشت و ما در قهرمانی آسیا تیمی در رده زیر ۲۳ سال اعزام می‌کنیم تا جوانان بتوانند از کیان کشور دفاع کنند‌ اما این گونه نیست که تمام نگاه ما محدود به این رده باشد بلکه باید سرمایه‌ها را هم حفظ کنیم سرمایه‌هایی که بالای ۲۳ سال هستند. به همین دلیل اگر کشتی‌گیری بالای ۲۳ سال بود و قهرمان کشور شد به رویداد بین‌المللی اعزام کردیم. در جام تختی هم قرار است تمام سرمایه‌های کشتی رقابت کنند تا بهترین تیم برای قهرمانی جهان انتخاب شود.


انتهای پیام/
دیدگاه ها
آخرین‌های اخبار