ناصر قراگزلو

ناصر قراگزلو

فوتبال ایران

19117
مشکل بزرگ پرسپولیس؛ تیم بالانس نیست

فقط ۱۵ دقیقه بازی تهاجمی

مشکل بزرگ پرسپولیس؛ تیم بالانس نیست

 نفرات تیم پرسپولیس با هم چفت نمی‌شوند که این ماحصل تغییرات و شرایطی است که البته قبل از حضور کارتال در فصل نقل و انتقالات رقم خورد و حالا هر چه مربی ترکیه‌ای قصد دارد با جابه‌جایی‌ها کمبودها را به حداقل برساند موفق نمی‌شود.
واقعیت اینکه بازیکنان خوبی از پرسپولیس جدا شدند و با وجود تمام تلاشی که از سوی باشگاه انجام شد این تیم هنوز هم در بعضی از پست‌ها نظیر وینگر و حتی مهاجم با کمبودهایی مواجه است که البته دیگر راهی برای جبران کمبودها وجود ندارد چون با قبول نشدن آخرین سهمیه خارجی که با شاهکار نبیل باهویی نصیب پرسپولیس شد باشگاه دیگر نمی‌تواند بازیکنی به خدمت بگیرد. حالا هیچ راهی جز این وجود ندارد که مربی ترکیه‌ای از تمام تجربه خود بهره بگیرد اما به دلیل ناهمگونی‌هایی که وجود دارد کارتال با وجود همه تغییراتی که به وجود آورده باز هم نتوانسته تیمش را بالانس کند و به قولی تیم چفت نمی‌شود که نمی‌شود.
از زمانی که کارتال به پرسپولیس پیوسته خیلی روی بحث ریکاوری و استراحت و بازسازی بدنی بازیکنان تأکید داشته که با روش‌ها و متد خاص خود شرایط بهتری را در زمان بازی‌های پرفشار پرسپولیس و درگیری در سه جام و انجام بازی‌ها برای هر سه چهار روز یک بار به وجود بیاورد اما این کار در عمل جواب نداد و شاید برای اولین بار بود که می‌دیدیم بازیکنان پرسپولیس در نیمه دوم با ضعف بدنی مواجه شده و نمی‌توانستند حریف را پرس کرده و به آنها فشار لازم را وارد سازند؛ نکته‌ای که حتی در دقایقی از نیمه اول هم به چشم امد.
از سوی دیگر سرمربی سرشناس النصر روشی را برای فشار به پرسپولیس در نیمه اول در نظر گرفته بود که این روش در نیمه اول و حتی تا نیمی از زمان وقت‌های دوم هم برای سرخپوشان پایتخت مشکل‌ساز شد. با وجود این خیلی عجیب بود که کارتال روشی را برای درآمدن تیمش از پرس در نظر نگرفت و یا حداقل اینکه هر اقدامی هم که انجام داد در عمل نتوانست مؤثر باشد و شاید تنها در 15 دقیقه پایانی بود که پرسپولیس توانست چند حمله خطرناک روی دروازه حریف داشته باشد و عملاً از زیر فشار تیم عربستانی درآید.
واقعیت اینکه چند نکته منفی از جمله مشکل بدنی و روحی در نزد بازیکنان پرسپولیس مقابل النصر دیده شد که حداقل قبل از آن در بازی‌های خانگی و بین‌المللی این تیم دیده نشده بود؛ نکته‌ای که حتی می‌تواند برروی بازی‌های این تیم در لیگ تأثیر منفی بگذارد.
 
انتهای پیام/
دیدگاه ها
آخرین‌های فوتبال ایران