فوتبال ایران

19174
پاسخ مجازی محمد محمدی به درویش

به زودی دستت برای همه رو می‌شود

پاسخ مجازی محمد محمدی به درویش

معاون ورزشی اسبق باشگاه پرسپولیس نسبت به صحبت‌های اخیر رضا درویش واکنش نشان داد.

به گزارش ایران ورزشی، محمد محمدی، معاون اسبق باشگاه پرسپولیس، پس از آنکه رضا درویش، مدیرعامل فعلی باشگاه، در واکنش به انتقادات او مدعی شد که وی را نمی‌شناسد، پاسخی کنایه‌آمیز به او داد.

محمدی در صفحه اینستاگرام خود نوشت: «شاید من برای شما شناخته‌شده نباشم ولی به زودی فرصتی پیش میاد که همه بتونن شما رو بهتر بشناسن.»

این واکنش پس از آن صورت گرفت که محمدی با کنایه به درویش و علی پروین گفته بود که «اینکه دو نفر با هم آبگوشت خورده‌اند، نباید در تصمیمات تأثیرگذار باشد.»

درویش نیز در پاسخ، ضمن ادعای عدم شناخت محمدی، به طور تلویحی او و محسن خلیلی، دیگر معاون سابق باشگاه، را به انجام تخلفات مالی متهم کرد و گفت: «شاید یک خرده اشکال من یا باشگاه است که حجاب می‌کند و نمی‌گوید فلان کسی که از باشگاه رفت چه‌کار کرده‌ است! باشگاه نگفت سازمان‌های نظارتی اسنادی آورده بودند و پول‌های غیرقانونی از کجا آورده بودند که باعث شد از باشگاه بروند.»


انتهای پیام/
دیدگاه ها
آخرین‌های فوتبال ایران