فوتبال ایران

19208
واکنش فدراسیون فوتبال به گل مردود تراکتور؛ تصمیم داور درست بود

واکنش فدراسیون فوتبال به گل مردود تراکتور؛ تصمیم داور درست بود

سرپرست کمیته داوران فدراسیون فوتبال تاکید کرد که تصمیم داور در بازی تراکتور و خیبر مبنی بر مردود اعلام کردن گل دوم تیم میزبان درست بود.

به گزارش ایران ورزشی و به نقل از سایت فدراسیون فوتبال، اسماعیل صفیری درباره اتفاقات بازی تراکتور و خیبر خرم آباد، اظهار داشت: با توجه به اتفاقات مربوط به VAR در این بازی و مردود شدن گل دوم تراکتور توسط داور بازی به استناد انجام خطا توسط تیم زننده گل قبل از این گل، واضح بودن صحنه برای کمک داور ویدئویی و توصیه کمک داور ویدئویی به داور برای بازبینی صحنه باید گفت که خود داور خطا را در زمین مشاهده کرده ولی جهت اطمینان، خواستار بررسی مجدد صحنه شده است.

سرپرست کمیته داوران توضیح داد: با این وجود به دلیل اینکه لحظاتی نقص فنی برای دستگاه رخ داد، داور وسط در مقطعی قادر به مشاهده مجدد آن صحنه روی مانیتور نبود.

وی ادامه داد: لذا به استناد اطلاعات واصله از VAR و AVAR به عنوان کمک‌های داور و مطابق قانون پنج که داور می‌تواند بر اساس اطلاعات واصله از سایر مقامات رسمی مسابقه قبل از شروع مجدد بازی تصمیم خود را تغییر بدهد، تیم داوری به درستی تصمیم گرفت و گل را به دلیل خطای مهاجم در فرآیند گل زدن مردود کرده است.


انتهای پیام/
دیدگاه ها
آخرین‌های فوتبال ایران