تانیا موسوی

تانیا موسوی

اخبار

19481
اسکی آلپاین: تأکید بر توسعه ورزش‌های زمستانی در بیجار

اسکی آلپاین: تأکید بر توسعه ورزش‌های زمستانی در بیجار

مهران تیشه‌گران، سرپرست فدراسیون اسکی و ورزش‌های زمستانی، در دیداری با کاظم کاظمی، فرماندار شهرستان بیجار، بر لزوم گسترش اسکی و بهره‌گیری از ظرفیت‌های این منطقه برای توسعه ورزش‌های زمستانی تأکید کرد. این نشست که با حضور جمعی از مسئولان، از جمله سلیانچی، مشاور سرپرست فدراسیون، برگزار شد، بر نقش بیجار به‌عنوان یکی از مناطق مستعد اسکی کشور متمرکز بود.

پیست اسکی بیجار؛ ظرفیتی مغفول اما ارزشمند

در این دیدار، فرماندار شهرستان بیجار با اشاره به موقعیت جغرافیایی خاص این شهر، آن را “بام ایران” توصیف کرد و گفت: «بیجار با ارتفاع مناسب و شرایط اقلیمی ویژه، پتانسیل بالایی برای میزبانی کمپ‌های تیم ملی اسکی دارد.» وی همچنین به موقعیت استثنایی پیست اسکی بیجار، که در نزدیکی شهر قرار دارد، اشاره و بر ضرورت بهره‌برداری اصولی از آن تأکید کرد.

کاظمی با تأکید بر ارتباط مستقیم توسعه اسکی و رونق گردشگری در منطقه اظهار داشت: «هر گردشگر می‌تواند ۲۰ فرصت درآمدزایی ایجاد کند. بنابراین توسعه این رشته ورزشی می‌تواند تحولی در اقتصاد منطقه ایجاد کند.» وی همچنین از برنامه‌ریزی برای احداث هتل ورزشی و سایت اسب‌دوانی در کنار توسعه پیست اسکی خبر داد.

تیشه‌گران: اسکی بیجار به توجه جدی نیاز دارد

مهران تیشه‌گران در این نشست با اشاره به برگزاری مسابقات اسکی در روز جمعه به همت هیئت اسکی کردستان، ابراز امیدواری کرد که این رویداد نقطه عطفی برای احیای ورزش‌های زمستانی در استان کردستان، به‌ویژه در بیجار، باشد.

وی با ابراز تأسف از رکود چندین‌ساله اسکی در این شهرستان گفت: «بیجار یکی از مستعدترین مناطق ایران برای اسکی است، اما متأسفانه طی سال‌های گذشته از این ظرفیت غفلت شده است.» سرپرست فدراسیون اسکی با اشاره به استعدادهای جوان در این منطقه افزود: «با حمایت مسئولان و تجهیز این پیست، می‌توان شاهد رشد اسکی در کردستان و جذب ورزشکاران از سراسر کشور بود.»

لزوم سرمایه‌گذاری و توسعه زیرساخت‌ها

تیشه‌گران در ادامه تأکید کرد که توسعه پیست اسکی بیجار نیازمند همکاری همه‌جانبه از سوی مسئولان استانی و محلی است. وی با اشاره به شرایط نامناسب تجهیزات پیست گفت: «با حمایت استاندار و مسئولان شهرستان، می‌توان این مجموعه را به یکی از قطب‌های اصلی اسکی کشور تبدیل کرد.»

این دیدار در حالی برگزار شد که توسعه اسکی و ورزش‌های زمستانی در بیجار می‌تواند نه‌تنها باعث پیشرفت این رشته ورزشی، بلکه موجب رونق اقتصادی و گردشگری در منطقه شود.


انتهای پیام/
دیدگاه ها
آخرین‌های اخبار