فوتبال جهان

19526
انگیزه انتقام بارسلونا

مبارزه با سوسیداد برای حفظ صدرنشینی

انگیزه انتقام بارسلونا

به گزارش ایران ورزشی بارسلونا در بازی خانگی امشب با رئال سوسیداد با انگیزه انتقام به دنبال ششمین برد متوالی‌اش در لالیگا است. تیم هانسی فلیک که با 54 امتیاز از 25 امتیاز، این هفته را در صدر جدول لالیگا آغاز کرد، هر پنج مسابقه قبلی‌اش در لیگ را برده اما سه‌شنبه شب در یک بازی فوق‌العاده هیجان‌انگیز با اتلتیکومادرید در دور رفت مرحله نیمه نهایی جام حذفی اسپانیا 4 بر 4 مساوی کرد.
بارسا همچنین در میان 16 تیم پایانی لیگ قهرمانان اروپا حضور دارد و چهارشنبه بازی رفت یک‌هشتم نهایی را در خانه بنفیکا برگزار می‌کند. بارسلونا در بازی اخیر خود برابر سوسیداد با یک گل به این تیم باخت اما فصل قبل با دو گل برنده بازی خانگی با این تیم شد.
رئال سوسیداد هم به جمع چهار تیم پایانی جام حذفی رسیده و یک روز بعد از بازی بارسا-اتلتی، میزبان رئال مادرید بود که با یک گل شکست خورد. تیم مانوئل آلگواسیل هم مثل بارسلونا در سه جبهه می‌جنگد و در حالی که در رده نهم لالیگا قرار دارد، پنجشنبه این هفته میزبان بازی رفت با منچستریونایتد در یک‌هشتم نهایی لیگ اروپا است.
آنها در این فصل کمتر از حد انتظار بوده‌اند اما در حال حاضر تنها یک امتیاز از تیم رده ششمی رایووایکانو عقب هستند. هرچند بی‌نهایت سخت است که رتبه‌ای بالاتر از ششم به دست آورند چون با ویارئال رده پنجمی 10 امتیاز اختلاف دارند. اتلتیک بیلبائو هم 14 امتیاز جلوتر است بنابراین تنها راهشان برای حضور در لیگ قهرمانان فصل بعد قهرمانی در لیگ اروپا است.
سوسیداد در لالیگای این فصل آمار خوبی در خانه رقبا ندارد و از 12 بازی 14 امتیاز گرفته اما با بارسلونایی روبه‌رو می‌شود که این فصل در خانه موقتش در ورزشگاه المپیک بارسلونا، سه بار مغلوب شده است.
فلیک برای این بازی تغییراتی در ترکیب اصلی‌اش نسبت به بازی با اتلتیکومادرید ایجاد می‌کند و احتمالاً رونالد آرائوخو، گاوی و روبرت لواندوفسکی از ابتدا در زمین خواهند بود به جای اینیگو مارتینس، دنی اولمو و فران تورس اما فرانکی دیونگ با فرم خوبی که اخیراً داشته، جایش در وسط زمین را حفظ می‌کند. آن طرف هم به‌جز شرالدو بکر و تاکفوسا کوبو که محروم هستند، همه بازیکنان در خدمت تیم هستند ازجمله مارتین سوبیمندی که سال‌ها مورد توجه بارسلونا بوده است.
 
ترکیب احتمالی
بارسلونا: شزنی؛ کنده، آرائوخو، کوبارسی، بالده؛ دیونگ، پدری؛ یامال، گاوی، رافینیا؛ لواندوفسکی
سرمربی: فلیک
رئال سوسیداد: رمیرو؛ آرامبورو، سوبلدیا، لوپس، الوستوندو؛ بارنتچه آ، مارین، سوبیمندی، سوچیچ، گومس؛ اویارسابال
سرمربی: آلگواسیل
 
انتهای پیام/
دیدگاه ها
آخرین‌های فوتبال جهان