اخبار

19556
استقلال-النصر، ساعت 19:30 ؛توپ زیر پای هواداران آبی

این بازی دل شیر می‌خواهد

استقلال-النصر، ساعت ۱۹:۳۰ ؛توپ زیر پای هواداران آبی

به گزارش ایران ورزشی در ایام پر هیجان فوتبال آسیا، دو تیم پرآوازه استقلال و النصر در یک دیدار حساس و تعیین‌کننده به مصاف یکدیگر می‌روند. این بازی که دیدار رفت دو تیم در مرحله یک‌هشتم نهایی لیگ نخبگان آسیا ۲۰۲۵ محسوب می‌شود، از ساعت ۱۹:۳۰ امشب در ورزشگاه آزادی تهران برگزار خواهد شد. این دیدار نخستین مسابقه این مرحله است و هر دو تیم برای دستیابی به نتیجه‌ای مثبت و صعود به مرحله بعدی بشدت تحت فشار قرار دارند.
استقلال با پشتوانه هواداران پرشور خود در ورزشگاه آزادی به میدان می‌رود تا پس از شکست تلخ ۲-۱ در دربی تهران مقابل پرسپولیس، به دنبال جبران شکست تلخ و کسب یک پیروزی مقابل رقیب قدرتمند و معتبرش در ورزشگاه خانگی‌اش باشد. قطعاً استقلال در این مسابقه باید تمامی ناکامی‌های گذشته را فراموش کرده و تمام تمرکز خود را روی راهیابی به دور بعد مسابقات بگذارد.
از سوی دیگر، النصر عربستان نیز که با ستارگان خود به میدان می‌آید، در پی جبران شکست غیرمنتظره‌اش در لیگ حرفه‌ای با العروبه است. این تیم در دیدار آخرش در لیگ روشن عربستان با ۷۲درصد مالکیت توپ و ۲۲ شوت به دروازه حریفش، نشان داد که قدرت تهاجمی بالایی دارد. هرچند که گل‌زنی نواف بوشال در دقیقه ۵۱ این بازی هم نتوانست مانع از شکست تیمش شود و العروبه به استقلال نشان داد که هر چقدر هم که تیم‌ها مالکیت توپ را در اختیار داشته باشند، در نهایت این کارایی در تبدیل آن به گل، نتیجه‌ساز خواهد بود.
 
غایبان کلیدی
دو تیم بشدت به دلیل مصدومیت‌های بازیکنان کلیدی خود تحت فشار هستند. استقلال ممکن است با غیبت جلالی و جوما در دیدار با النصر مواجه شود که می‌تواند بر برنامه‌های تاکتیکی این تیم تأثیر منفی بگذارد. در طرف دیگر، تیم النصر نیز با غیبت سه بازیکن کلیدی خود از جمله اوتاویو، سلطان الغنام و عبدالله الخیبری به میدان می‌رود. 
البته النصر یک غایب ویژه‌تر هم دارد؛ اخبار و گمانه‌زنی‌ها پیرامون حضور یا عدم حضور کریستیانو رونالدو در تهران بالاخره به واقعیت رسید و فوق‌ستاره پرتغالی که در سفر قبلی النصر به ایران غایب بود و در بازی مقابل پرسپولیس شرکت نکرد، این بار نیز برخلاف انتظارات بسیاری از هواداران فوتبال، تصمیم سفر به تهران نگرفته است. با توجه به حساسیت این دیدار، گمان می‌رفت که رونالدو این بار همراه کاروان النصر راهی ایران شود، اما در نهایت این اتفاق رخ نداد.
 
 آمار و ارقام تقابل‌ها
دو تیم استقلال و النصر تاکنون ۳ مسابقه‌ برابر یکدیگر برگزار کرده‌اند که از این میان ۲ پیروزی برای النصر و یک پیروزی برای استقلال به ثبت رسیده است. در مجموع این بازی‌ها، النصر موفق به زدن ۴ گل و استقلال موفق به زدن ۳ گل شده است. همچنین، در طول ۱۴ تقابل اخیر نمایندگان ایران با تیم‌های عربستانی، متأسفانه به جز ۲ برد، بقیه بازی‌ها با شکست برای تیم‌های ایرانی به پایان رسیده است. حال پرسش این است که آیا استقلال می‌تواند این روند را تغییر داده و با حمایت بی‌حد و حصر هواداران خود، طلسم چندین ساله را بشکند و به پیروزی برسد؟
از آخرین برد آسیایی استقلال در ورزشگاه آزادی دقیقاً 2484 روز می‌گذرد! برد 3 بر یک مقابل ذوب‌آهن آخرین برد استقلال در ورزشگاه آزادی و در چهارچوب مسابقات آسیایی بود! حالا باید ببینیم این طلسم با شکست دادن النصر می‌‍شکند یا اینکه این طلسم همچنان پابرجا می‌ماند.
انتهای پیام/
دیدگاه ها
آخرین‌های اخبار