اخبار

19608
آزادی مالامال از هواداران

آزادی مالامال از هواداران

ورزشگاه آزادی با توجه به استقبال گسترده هواداران تیم فوتبال استقلال از دیدار امشب این تیم برابر النصر کاملا پر شده است.

به گزارش ایران ورزشی و به نقل از ایرنا، تیم فوتبال استقلال از ساعت ۱۹:۳۰ دقیقه در دور رفت مرحله یک‌هشتم نهایی لیگ نخبگان آسیا در ورزشگاه آزادی به مصاف تیم النصر عربستان می‌رود.

حساسیت بالای مسابقه امشب استقلال سبب شده است که هواداران این تیم استقبال زیادی از این بازی داشته باشند و سکوهای ورزشگاه در فاصله ۱۵ دقیقه تا آغاز مسابقه تکمیل شود. استقلالی‌ها امیدوارند با شور و هیجانی که با حضورشان به زمین مسابقه منتقل می‌کنند، تیم‌شان با دست پر آزادی را ترک کنند.

در حالی در ورزشگاه آزادی جای سوزن انداختن نیست که نزدیک به پنج هزار هودار استقلال هم پشت درهای بسته مانده‌اند و با توجه به پر شدن ظرفیت ورزشگاه، باید آزادی را ترک کنند.


انتهای پیام/
دیدگاه ها
آخرین‌های اخبار