گزارش

19740
خیز بلند سردار برای آقای گلی

گلزنی در جدال تمام اماراتی

خیز بلند سردار برای آقای گلی

به گزارش ایران ورزشی، اولین قسمت از تقابل‌های سریالی دو تیم مدعی این فصل فوتبال امارات یعنی شباب‌الاهلی و الشارجه روز چهارشنبه در دور رفت مرحله یک‌چهارم نهایی لیگ قهرمانان ۲ آسیا به میزبانی تیم شباب‌الاهلی برگزار شد و صدرنشین فعلی لیگ امارات یعنی تیم شباب‌الاهلی، با حضور سردار آزمون و سعید عزت‌اللهی در ترکیب خود مقابل این تیم به تساوی یک بر یک رضایت داد. 

تنها گل شباب‌الاهلی در این مسابقه، توسط سردار آزمون و روی پاس تماشایی سعید عزت‌اللهی به ثمر رسید تا روند درخشان بازیکنان ایرانی حاضر در فوتبال امارات به‌ویژه بازیکنان حاضر در شباب‌الاهلی، تداوم داشته باشد. سردار آزمون حالا با عبور از امیرحسین حسین‌زاده، با ۹گل زده در ۸مسابقه، به تنهایی در صدر جدول گلزنان لیگ قهرمانان۲ آسیا قرار گرفته و بیش از هر زمان دیگری، به آقای گلی در این رقابت‌ها نزدیک شده است. همچنین با این گل، آزمون به آمار ۱۲گل و پاس گل در این مسابقات رسید و از این حیث نیز به‌عنوان موفق‌ترین بازیکن این جام، در صدر جدول تأثیرگذارترین بازیکنان روی گل‌های تیم خود قرار گرفته است. این در حالی‌است که از زمان پیوستن به شباب‌الاهلی، آزمون با ۳۲گل و پاس گل در ۲۸مسابقه، آماری بهتر از یک گل یا پاس گل در هر مسابقه را ثبت کرده و بی‌هیچ شکی، یکی از پنج بازیکن برتر این فصل لیگ برتر امارات بوده است، آن هم در شرایطی که در بسیاری از بازی‌ها برخلاف سال‌های گذشته، دورتر از دروازه و به‌عنوان مهاجم سایه یا بازیکن پست۱۰ به میدان می‌رود.

سردار در حالی بعد از سال‌ها حضور در اروپا به فوتبال امارات کوچ کرد که این آمار و ارقام نشان می‌دهد که لیگ این کشور برای بازیکن باکیفیتی مثل او جای کوچکی است و او می‌تواند همچنان در یک تیم خوب اروپایی بازی کند. جالب اینکه هفته گذشته نیز خالد بیومی یکی از مفسران شبکه ابوظبی اسپورت که از نمایش‌های آزمون به وجد آمده بود، گفت: «من تعجب می‌کنم که چگونه باشگاه آاس‌رم توانست سردار آزمون را از دست بدهد. قرارداد او با رم قرضی بوده و به نظر من باشگاه شباب‌الاهلی زرنگی کرده که توانسته ستاره‌ای چون او را به خدمت بگیرد. شما می‌توانید سردار را در تمام نقاط زمین ببینید و این فوق‌العاده است. او حتی در دفاع هم مشارکت می‌کند.» 

دیدار برگشت دو تیم شباب‌الاهلی و الشارجه، روز چهارشنبه این هفته برگزار می‌شود تا چهره یکی از تیم‌های حاضر در مرحله نیمه‌نهایی این مسابقات مشخص شود.
 


انتهای پیام/
دیدگاه ها