اخبار

20056
آرسنال- چلسی، مبارزه برای سهمیه نه کورس قهرمانی

جنگ بی‌دندان‌ها

آرسنال- چلسی، مبارزه برای سهمیه نه کورس قهرمانی

به گزارش ایران ورزشی آرسنال و چلسی که از مدعیان قهرمانی به امیدواران کسب سهمیه لیگ قهرمانان تنزل پیدا کرده‌اند، امروز عصر در ورزشگاه امارات دربی مهم لندن را برگزار می‌کنند. آبی‌ها در صورت پیروزی بر میزبان به سه امتیازی تیم دوم جدول می‌رسند که با 15امتیاز اختلاف نسبت به لیورپول صدرنشین شانس زیادی برای قهرمانی ندارد.
دیوار آرسنال در برابر ضربه عالی برونو فرناندز در بازی هفته قبل کوتاه بود و تیم بی‌دندان میکل آرتتا پاسخی به این گل نداده بود تا اینکه دکلان رایس گل مساوی را زد و آرسنال بعد از دو بازی گل زد و یک امتیاز از سفر به اولدترافورد به دست آورد. اما آرسنال روز قبلش، ساوتهمپتون را شکست داده بود و فاصله این دو با یک بازی بیشتر لیورپول به 15امتیاز رسید. حالا دیگر حتی سهمیه لیگ قهرمانان هم برای آرسنال که در سه بازی آخرش برد نداشته، قطعی نیست. آرسنال در هفت بازی آخرش در رقابت‌های مختلف تنها دو برد داشته و در بازی برگشت یک‌چهارم نهایی لیگ قهرمانان حتی پی‌اس‌وی را که در هلند 7بریک شکستش داده بود، نتوانست ببرد و دو بر دو مساوی کردند. حالا باید در دو مسابقه جذاب در اواخر فروردین با رئال مادرید یک تیم را به نیمه‌نهایی لیگ قهرمانان بفرستند اما قبل از آن نباید اجازه دهند یک رکورد شکسته شود.
از سال2006 که به امارات نقل مکان کرده‌اند، هرگز دو باخت پیاپی در دربی نداشته‌اند و بعد از شکست یک‌برصفر سه هفته قبل مقابل وستهام نمی‌خواهند این رکورد را از دست بدهند.
چلسی هم در خط حمله اوضاع خوبی ندارد و انزو مارسکا به دلیل شیوه منفعل بازی تیمش مورد انتقاد قرار گرفته است، در میزبانی از لسترسیتی و کپنهاگن هم این ایراد به چشم آمد هر چند هر دو را بردند. هفته قبل در لیگ برتر با گل مارک کوکوریا به پیروزی رسیدند و پنجشنبه تنها گل بازی لیگ کنفرانس اروپا را کایرنان دوزبری هال زد. چلسی در یک‌چهارم نهایی سطح سوم رقابت‌های باشگاهی اروپا با لژیاورشو بازی می‌کند.
اگرچه چلسی در چهار بازی آخرش در رقابت‌های مختلف برنده بوده، اما بجز پیروزی 4برصفر مقابل تیم محکوم به سقوط ساوتهمپتون هیچ‌کدام درخشان نبوده و سهمیه لیگ قهرمانان تیم در خطر است ضمن اینکه چلسی در سه بازی آخرش در زمین رقبا در لیگ برتر شکست خورده است.
در واقع چلسی بعد از پیروزی در بازی فوق‌العاده هیجان‌انگیز هفت گله مقابل تاتنهام در هفت بازی لیگ در زمین رقبا برنده نشده و در شش بازی لیگ برابر آرسنال به پیروزی نرسیده هرچند تساوی نوامبر در استمفوردبریج برابر آرسنال نتیجه قابل توجهی بود.
آرسنال علاوه بر مصدومان، نمی‌تواند از رحیم استرلینگ مقابل تیم اصلی‌اش استفاده کند. اتان نوانری 17ساله هم که جایی در نخستین فهرست اعلام شده از سوی توماس توخل، مربی تیم ملی انگلیس نداشته می‌تواند نخستین بازیکن زیر 18سال تاریخ شود که در دربی لندن در لیگ برتر موفق به گلزنی می‌شود.
 
ترکیب احتمالی
آرسنال: رایا؛ تیمبر، سالیبا، گابریل، لوییز اسکلی؛ اودگارد، پارتی، رایس؛ نوانری، مارتینلی، تروسار
مربی: میکل آرتتا
چلسی: سانچس؛ جیمز، فوفانا، کولویل، کوکوریا؛ کایسدو، فرناندس؛ سانچو، پالمر، انکونکو؛ نتو
مربی: انزو مارسکا
 
انتهای پیام/
دیدگاه ها
آخرین‌های اخبار