
وینگر های شمس آذر خطرناک هستند
آشتیانی: پرسپولیس باید مراقب ضد حمله های شمس آذر باشد
پیشکسوت پرسپولیس معتقد است حریف آینده پرسپولیس از دو حیث می تواند خطری جدی برای پرسپولیس ایجاد کند.
به گزارش ایران ورزشی، اردلان آشتیانی بازیکن سابق پرسپولیس در خصوص بازی پرسپولیس مقابل شمس آذر که به میزبانی حریف پرسپولیس برگزار می شود می گوید :شمس آذر تیمی است که از زمان حضور سید مهدی رحمتی با تغییراتی به لحاظ سبک بازی و تفکرات حاکم بر آن مواجه شده است .
بازیکن سابق پرسپولیس در ادامه افزود :تیم شمس آذر دو وینگر خطرناک دارد که در ضد حمله بسیار خوب کار می کنند خصوصا بازیکنی مانند مجتبی فخریا که در ضد حمله حریفان را با مشکل مواجه می سازد . نمونه این مهم را در بازی این تیم مقابل مس رفسنجان دیدیم که چطور این تیم بررسی ضد حمله تیم مس رفسنجان را غافلگیر کرد و به آنها گل زد به همین دلیل پرسپولیس باید مراقب ضد حمله حریفش باشد و بی محابا حمله نکند .
آشتیانی از بازیکنان خوب و موثر دیگر حریف به محبی و آزادمنش اشاره کرده و در این ارتباط تاکید می کنند :محبی تاکنون دو گل برای تیمش به ثمر رسانده و پرشهای بلندی دارد ضمن اینکه آزادمنش هم
از کناره ها خیلی خوب برای مهاجمانش سانتر ارسال می کند به همین دلیل امیدوارم به این بازیکن اجازه نفوذ از کناره ها داده نشود .
پیشکسوت پرسپولیس در خاتمه خاطر نشان ساخت : تیم پرسپولیس اورونوف بسیار آماده و علیپور که حالا بهترین گلزن ایران را در اختیار دارد. قطعا تحت تدابیر تاکتیکی خاص کارتال به نتیجه می رسیم و 3 امتیاز را کسب خواهیم کرد.
انتهای پیام/