
اسکی پرش | قهرمانی اسلوونی در لاهتی با یک تصمیم جسورانه

انتهای پیام/
آنزه لانیسک و لوورو کوس با درخشش در رقابت سوپر تیم، سهگانه قهرمانی اسلوونی را در مسابقات اسکی پرش لاهتی تکمیل کردند. در حالی که اتریش پیش از دور پایانی صدرنشین بود، تصمیم جسورانه مربیان اسلوونی برای کاهش ارتفاع گیت پرش، امتیازات کلیدی را در اختیار این تیم قرار داد.
لانیسک با پرش ۱۲۴ متری خود، حداقل امتیاز لازم را به دست آورد و اسلوونی با مجموع ۸۱۳.۴ امتیاز، بالاتر از اتریش (۸۰۹.۳) و ژاپن (۸۰۲.۵) قهرمان شد. کرافت، آخرین شرکت کننده اتریش، برای کسب طلا به ۱۲۸.۵ متر نیاز داشت اما تنها ۱۲۵ متر پرید تا اسلوونی جشن قهرمانی بگیرد.
کوس پس از مسابقه گفت: «مربی ما شجاعت داشت که گیت پرش را پایین بیاورد و همین تفاوت را رقم زد!» او همچنین ابراز امیدواری کرد که تیمش در فینال جام جهانی پلنیتسا نیز با پرشهای بلندتر بدرخشد.

انتهای پیام/