اخبار
20464

حاشیه های روئینگ ایران در المپیک پاریس
سرمربی تیم ملی روئینگ گفت: تلخترین اتفاق در این سال حواشی بود که ناخواسته گریبانگیر تیم ما در المپیک شد و مقداری شرایط را برای ما سخت و به شدت ما را وارد حاشیه کرد.
به گزارش ایران ورزشی و به نقل از ایرنا، افشین فرزام درباره سالی که بر روئینگ ایران گذشت، اظهار داشت: سال شلوغی در روئینگ داشتیم و از ابتدای سال ۱۴۰۳ در مسابقات کسب سهمیه المپیک، بازیهای بریکس و پس از آن در المپیک پاریس شرکت کردیم. نمایندگان کشورمان در مسابقات جوانان و زیر ۲۳ ساله قهرمانی ارگومتر جهان (شبیهساز پاروزنی) و قهرمانی آسیا بزرگسالان شرکت کردند. حضور در بیشتر این مسابقات پربار بود و در مجموع تیم ما از جوانان تا بزرگسالان توانستند نتایج خوبی کسب کنند.
حاشیههای ناخواسته در المپیک
وی افزود: بهترین اتفاق در این سال کسب سهمیه المپیک در بخش تیمی و دونفره بود و البته تلخترین اتفاق هم این بود که برخی حاشیهها ناخواسته گریبانگیر تیم در پاریس شد و شرایط را برای ما سخت کرد.
جدایی روئینگ از قایقرانی
سرمربی تیم ملی روئینگ همچنین گفت: در مهر سال گذشته فدراسیون روئینگ از قایقرانی جدا شد و این موضوع میتواند مجموعهای از فرصتها و تهدیدها باشد. باید با تلاش مجموعه روئینگ این تهدیدها را به حداقل برسانیم و تبدیل به فرصت کنیم و از فرصتهایی که داریم به نحو احسن استفاده کنیم. با توجه به کمبودهایی که در روئینگ داریم حل این مشکلات زمانبر است اما با اضافه شدن تجهیزات و بهبود زیرساختها به آینده این رشته امیدوار هستیم.
حضورم در چهار دوره المپیک
وی یادآور شد: در مقاطع مختلف شرایط متفاوتی داشتم و گاهی سرمربی بانوان برخی مواقع سرمربی مردان بودم. گاهی هم سرمربی هر دو بخش بودم، اما در چهار دوره المپیک سرمربی تیم ملی بانوان بودم، یعنی اینکه در چهار دوره المپیک سهمیه المپیک را با بانوان گرفتیم. هرچند در المپیک توکیو مردان هم سهمیه گرفتند اما به خاطر محدودیت فدراسیون جهانی تنها در بخش بانوان به المپیک رفتیم. در طول این سالها همواره بچهها سنگ تمام گذاشتند و تلاش کردند و شرایط سخت تمرین را پشت سر گذاشتند. الان هم در بخش مردان خیلی پرتلاش کار را انجام میدهند و با جدیت تمرینات خود را دنبال میکنند و امیدواریم تا در بازیهای آسیایی ناگویا تحولی در کسب مدال ایجاد و نتایج قابل قبولی کسب کنند.
فرزام خاطرنشان کرد: در اردوی سال گذشته در روسیه با هزینه کم از امکانات بسیار حرفهای و اختصاصی استفاده کردیم. با توجه به امکانات روسیه تمرینات خوبی داشتیم. وقتی با یک تیم کار میکنم شرایط به گونهای پیش میرود که رقابت در آن زیاد میشود و این یکی از محاسن کار من است تا تعداد نفرات بیشتری را در کورس رقابت بیاوریم و یک تیم خوب داشته باشیم و این موضوع میتواند حساسیتهای زیادی هم پیش بیاورد.
وی ادامه داد: در المپیک پاریس در بخش دونفره اولین حضور ما در خارج از قاره آسیا بود که بسیار اهمیت دارد زیرا ما در بخش دونفره هیچ وقت در خارج از قاره آسیا مسابقه نداده بودیم و هیچ وقت به آن سطح از آمادگی و شایستگی نرسیده بودیم تا سهمیه المپیک بگیریم. همیشه این موضوع را یک کار نشدنی میدیدیم اما همین که توانستیم به المپیک برسیم، باید مورد توجه قرار گیرد. در بخش تک نفره همیشه در المپیک عنوانداران جهان حضور دارند و ورزشکاری را راهی پاریس کردیم که جوان و آیندهدار است. به نظرم فاطمه مجلل پس از کسب تجربیات و تمرینات بیشتر میتواند نتایج قابل قبولی در المپیکهای بعدی کسب کند. مقداری هم تیم دچار حواشی شد که ناخواسته بود و قطعا این موضوع میتوانست در روند کار ما تاثیر بگذارد. در واقع این حواشی ضعف ما بود که قبلا در مورد آن صحبت کردیم.
توانستیم روئینگ را مطرح نگاه داریم
سرمربی تیم ملی روئینگ گفت: روئینگ در قیاس با رشتههای دیگر در ایران سخت و شرایط متفاوتی دارد. ملیپوشان شرایط سختی دارند زیرا مجبور هستیم تا با کمترین امکانات و سختترین شرایط و با زیرساختهای بسیار معمولی تمرینات را ادامه دهیم اما با توجه به تلاشهای شبانه روزی در این سالها توانستیم روئینگ را مطرح نگه داریم و همواره به عنوان یک رشته مدالآور در ورزش کشور مطرح است.
وی اضافه کرد: برای امسال هم چند مسابقه و تورنمنت داریم که اصلیترین آن مسابقات قهرمانی زیر ۲۰ سال آسیا و بزرگسال در پاییز است. سعی میکنیم یک تیم با سطح قابل قبولی روانه این پیکارها کنیم و این شروعی میتواند باشد برای آنکه راه خود را ادامه دهیم و حضور با کیفیتی در بازیهای آسیایی ناگویا داشته باشیم. توسعه روئینگ با توجه به منابع آبی که در کشور داریم کار بسیار سختی است. ما تقریبا جزء کشورهای خشک هستیم که منابع آبی آن محدود است. باید به سمتی برویم تا شرایط به گونهای پیش برود که بتوانیم نفرات جدیدی را جذب اردوهای تیم ملی کنیم. نیازمند این هستیم تا پشتوانههای خوبی را برای این رشته پرورش دهیم تا به آینده این رشته امیدوار باشیم.
انتهای پیام/