اخبار

20516
عذرخواهی بازیکن شهداب پس از درگیری با فولادی ها

عذرخواهی بازیکن شهداب پس از درگیری با فولادی ها

بازیکن شهداب یزد درباره درگیری با بازیکنان فولاد گفت: با آنها دوست هستم. چنین کری‌خوانی‌هایی در چنین مسابقات پرفشاری طبیعی است. عذرخواهی می‌کنم اگر حرفی زدم.

به گزارش ایران ورزشی و به نقل از مهر، شهروز همایونفرمنش بازیکن شهداب در مورد پیروزی مقابل فولاد سیرجان در مرحله رفت فینال لیگ برتر والیبال گفت: برای این بازی برنامه داشتیم و خیلی خوب آنالیزشان کرده بودیم. در یک هفته گذشته تمرینات پرفشاری را پشت سر گذاشتیم و از طرفی هم همه انگیزه بالایی برای این بازی داشتیم تا از سد سیرجان بگذریم و سومین قهرمانی شهداب را به دست بیاوریم.

وی گفت: هنوز چیزی تمام نشده است. ریکاوری برای بازی دوم ریکاوری می‌کنیم تا باز هم برنده شویم و به قهرمانی برسیم. همه بچه‌های ما این برد را فراموش کردند.

همایونفرمنش در مورد عملکرد خود بیان کرد: همیشه در اختیار تیم بوده‌ام و فرقی نمی‌کند بازی کنم یا نه. تصمیم گرفته شد که امروز از ابتدا بازی کنم و خوشبختانه مثمر ثمر بودم.

وی در مورد درگیری لفظی خود با موسوی و اسفندیار گفت: موسی و اسفندیار دوستان من هستند. چنین کری‌خوانی‌هایی در چنین مسابقات پرفشاری طبیعی است. عذرخواهی می‌کنم اگر حرفی زدم. بعد از بازی هم دست دادیم و روبوسی کردیم.


انتهای پیام/
دیدگاه ها
آخرین‌های اخبار