اخبار

20613
آل‌کثیر با روزه‌داری، بازی می‌کرد

آل‌کثیر با روزه‌داری، بازی می‌کرد

به گزارش ایران ورزشی عیسی آل‌کثیر در ترکیب پرسپولیس روزهای بد و خوب زیادی داشته و البته همیشه نشان داده که یکی از شانس‌های پرسپولیس برای گلزنی است. در همین بازی اخیر هم آل‌کثیر موفق به گلزنی شد که البته مردود اعلام شد، اما نشان داد که او نه تنها همیشه برای دروازه حریفان خطرناک است بلکه انگیزه بالایی هم برای درخشش در ترکیب تیمش دارد.

آل‌کثیر طی یک‌ماه گذشته ناراحت و تا حدودی عصبی نشان داده بود که خیلی‌ها ناراحتی او را به بازی نکردن و عدم موفقیت در ترکیب تیمش ربط می‌دادند، اما این همه ماجرای آل‌کثیر نبود، این مهاجم جنگنده پرسپولیس در تمام روزهای ماه مبارک رمضان، با هماهنگی سرمربی روزه بوده و روزه‌داری کرده است.

به جرأت می‌توان گفت بخشی از ناراحتی و عصبی بودن او به خاطر فشار بیش از حد جسمی به این بازیکن بوده که به نظر می‌رسد با سپری شدن این روزها و آمادگی او، آل‌کثیر می‌تواند عصای دست کارتال برای بازی‌های آینده پرسپولیس باشد.

هرچند سرخپوشان امتیازاتی را از دست دادند، اما به طور حتم بازی‌های باقی‌مانده برای آنها از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است و آل‌کثیر می‌تواند در این شرایط کمک حال تیمش باشد.


انتهای پیام/
دیدگاه ها
آخرین‌های اخبار