اخبار

20647
شب رؤیایی «امارات»

رایس کابوس رئال مادرید

شب رؤیایی «امارات»

آرسنال یکی از بهترین بازی‌های اروپایی‌اش را انجام داد و با برد ۳برصفر در بازی رفت مرحله یک‌چهارم نهایی لیگ قهرمانان اروپا مقابل رئال نیمی از راه صعود را رفت.

به گزارش ایران ورزشی، آرسنال یکی از بهترین بازی‌های اروپایی‌اش را انجام داد و با برد 3برصفر در بازی رفت مرحله یک‌چهارم نهایی لیگ قهرمانان اروپا مقابل رئال نیمی از راه صعود را رفت. تیبو کورتوآ واکنش‌های اعجاب‌انگیزی داشت اما در برابر دو ضربه ایستگاهی استثنایی دکلان رایس نتوانست کاری کند قبل از آنکه میکل مرینو گل سوم را بزند. شب تلخ رئال مادرید با اخراج ادواردو کاماوینگا در وقت‌های تلف شده کامل شد و حالا در بازی چهارشنبه آینده کار بسیار سختی در پیش دارد در برابر تیمی که 16سال است در جمع چهار تیم برتر اروپا نبوده.
 
تاریخ آرسنال
میکل آرتتا در پاسخ به نابرابری تاریخی رئال مادرید و آرسنال گفت: «می‌خواهیم تاریخ خودمان را بسازیم» و در این شب به یادماندنی همین کار را کردند. تیم پرستاره رئال با 15 قهرمانی اروپا شانس صعود بود اما آرسنال به نبود چند بازیکن کلیدی واکنش مثبتی نشان داد و یکی از بهترین شب‌های تاریخ‌شان در اروپا را رقم زدند. آنها تنها یک بار در سال 2006 به فینال رسیدند که به بارسلونا باختند. در واقع بعد از واگذار کردن کورس قهرمانی لیگ برتر به لیورپول، کمتر کسی انتظار داشت در برابر غول رقابت‌های اروپایی، مادرید چنین درخشان باشند. شاید این فصل را با یک جام به پایان برسانند.
 
فرصت‌سوزی وینیسوس و امباپه
دو ستاره خط حمله رئال در این فصل لیگ قهرمانان درخشیده‌اند. در بازی رفت مقابل منچسترسیتی، وینیسیوس ستاره بود و در بازی برگشت در مادرید، کیلیان امباپه هت‌تریک کرد. در این بازی هر دو به خصوص در نیمه اول لحظاتی داشتند که می‌توانست نتیجه را دیکته کند اما از آن بهره نبردند و رئال دیگر سر بلند نکرد. هر دو سه ضربه داشتند اما هیچ‌کدام واقعاً داوید رایا را به واکنش وادار نکرد. رئال مادرید فوتبال مالکانه بازی نمی‌کند و با دو مهاجم سریعش ترجیح می‌دهد توپ در اختیار حریف باشد. در نیمه اول چند بار این اتفاق افتاد؛ یک‌بار امباپه می‌توانست گل بزند در موقعیتی که هواداران آرسنال آن را با نام تیری آنری عجین کرده‌اند اما ضربه مهاجم فرانسوی بی‌خاصیت بود و شد آنچه نباید می‌شد.
 
به نصف قیمت
وقتی رایس کرنر زدن را در فصل قبل شروع کرد، بعد جدیدی به فوتبالش اضافه شد و حالا نوبت ضربات ایستگاهی است. رایس هرگز از روی این ضربات به گل نرسیده بود و در این بازی در 12دقیقه دو تا زد آن هم به کورتوآ که پیش از آن شکست‌ناپذیر جلوه کرده بود. نیکلاس یوور مربی ضربات ایستگاهی آرسنال که به‌خاطر اثرگذاری‌اش در تیم محبوب شمال لندن شده، کنار زمین به او توصیه می‌کرد اما دقت و نبوغ رایس در نهایت مؤثر واقع شد. او را با 105میلیون پوند در سال2023 از وستهام خریدند و هواداران فریاد می‌زدند: «او را به نصف قیمت خریدیم». نمی‌شود با آنان مخالفت کرد.
 
 درخشش کورتوآ
رئال مادرید سه گل خورد اما هیچ‌کدام تقصیر کورتوآ نبود. در واقع اگر گلر شماره یک اروپا نبود، نتیجه خیلی بدتر از اینها می‌شد. مادرید به او فرصت داد به این بازی برسد و در نبود آندری لونین، فران گونزالس جوان در لالیگا بازی کرد، برای مادرید مهم نبود چون بازی آرسنال اولویت داشت. رئال مادرید با کورتوآ تیم متفاوتی در لیگ قهرمانان است، این بلژیکی شاهکارهای زیادی کرده، 9 سیو بازی با لیورپول در فینال سال 2022 را به یاد آورید. شاید می‌توانست روی گل اول دفاع را بهتر بچیند اما کات فوق‌العاده رایس توپ را غیرقابل کنترل کرد. اگر مادرید هنوز شانس دارد، به‌خاطر کورتوآ است.
 
کامبک‌های مادریدی
رئال مادرید پیش از این هم در چنین موقعیت‌هایی بوده، یک دهه قبل پر از کامبک‌های دراماتیک در بازی برگشت در برنابئو است که تاریخ باشکوه اروپایی تیم را ساخته. در سال 2016 بازی رفت یک‌چهارم نهایی لیگ قهرمانان را 2برصفر به ولفسبورگ باختند، بازی برگشت را با سه گل بردند. در سال 2022 با یک گل مغلوب پاری‌سن‌ژرمن شدند و 3 بر یک بازی برگشت را بردند. بعد 4بر3 به منچسترسیتی باختند و در مجموع 6بر5 صعود کردند. اما هیچ‌کدام از آن باخت‌ها در بازی رفت مثل این نبود و جبران باخت 3برصفر واقعاً سخت است آن هم برای رئال که بجز بازی با سیتی، در لیگ قهرمانان این فصل چندان خوب نبوده است. در بازی‌های بزرگ به تقلا افتاده، دو بار ال‌کلاسیکو را به بارسلونا باخته. نمی‌شود بازگشت در برنابئو را غیرممکن دانست، یک گل زودهنگام همه چیز را تغییر می‌دهد و آرسنال کم‌تجربه در این سطح را بهم می‌ریزد. حمایت هواداران و ستاره‌هایی که می‌توانند سرنوشت بازی را تعیین کنند نیز هست. کارلو آنچلوتی بعد از تساوی 4بر4 هفته قبل با رئال سوسیداد که مادریدی‌ها را به فینال جام حذفی فرستاد، گفت در برنابئو هر چیزی ممکن است. اگر مادرید می‌خواهد به نیمه‌نهایی لیگ قهرمانان برسد، جایی برای اشتباه ندارد.
انتهای پیام/
دیدگاه ها
آخرین‌های اخبار