محمد قراگزلو

محمد قراگزلو

فوتبال ایران

20760
5 اخراجی فصل پرسپولیس؛ دو تا مقابل سپاهان، دو تا مقابل تراکتور

مشکوک، عجیب و تاریخی!

۵ اخراجی فصل پرسپولیس؛ دو تا مقابل سپاهان، دو تا مقابل تراکتور

یکی از مسائلی که در این فصل برای پرسپولیس چالش‌برانگیز بوده و در میانه مباحث فنی گم یا کمرنگ شده، اخراج بازیکنان این تیم در بازی‌های فوق‌العاده حساس بوده است. اتفاقی که در همین بازی اخیر هم رقم خورد و نزدیک بود سه امتیاز سخت سرخ‌ها در قائمشهر با یک امتیاز عوض شده و این تیم از اهداف خود دور مانده و هوادارانش را بیشتر ناامید کند.
پرسپولیس در این فصل طی 26 بازی لیگ برتر، 8 بازی لیگ قهرمانان و دو مسابقه جام حذفی (جمعاً 36 بازی)، 5 بازیکن اخراجی داشته که آمار عجیب و غریبی به نظر می‌رسد.
این اتفاق وقتی عجیب می‌شود که بدانیم در پنج فصل اخیر سرخ‌ها هیچ گاه حتی به این آمار نزدیک هم نشده‌اند. فصل قبل پرسپولیسی‌ها فقط یک بار اخراج شدند و دو فصل قبل هم همین آمار ثبت شد. در فصل قبل‌تر از آن سهم پرسپولیس از تمام مسابقات فقط دو کارت قرمز بود. آمار چهار فصل قبل هم نشان می‌دهد بازیکنان پرسپولیس در مجموع مسابقات خود یک بار اخراج شدند.
این اتفاق در حالی رخ می‌دهد که بازیکنان پرسپولیس تا اینجای فصل 5 بار از زمین مسابقه اخراج شده‌اند و البته چهار بازی حساس دیگر هم تا پایان فصل باقی مانده و حالا این ترس در ذهن و دل هواداران به وجود آمده که نکند در بازی‌های باقیمانده یک اخراج دیگر اندک رؤیاهای آنها را به هم بریزد و فصل خیلی بدتر از تصور آنها تمام شود؟
اولین اخراج این فصل پرسپولیس در همان هفته دوم در تبریز و به شکلی عجیب رخ داد و وحید کاظمی، سروش رفیعی را از زمین اخراج کرد. دومین اخراج نیز مقابل سپاهان در بازی رفت لیگ برتر اتفاق افتاد و عجیب اینکه باز هم پای وحید کاظمی در میان بود. این بار کاظمی باز هم در تصمیمی بحث‌برانگیز، عجیب و پرحاشیه گئورگی گولسیانی را از زمین اخراج کرد اما برخلاف دیدار با تراکتور که سرخ‌ها با کمی خوش شانسی ده نفره به گل مساوی رسیدند، این بار علی‌رغم نمایشی دلپذیر در اصفهان شکست خوردند.
پرسپولیس در نیم‌‌فصل دوم باز هم مقابل تراکتور اخراجی داد و این بار محمد خدابنده‌لو توسط بیژن حیدری از زمین مسابقه اخراج شد. اما این پایان کارت قرمزهای پرسپولیس نبود چرا که در بازی فوق‌العاده حساس جام حذفی و در مرحله یک هشتم پرسپولیس که در اصفهان از سپاهان دو بر یک جلو افتاده بود با اخراج عالیشاه همه چیز به هم ریخت و در نهایت حذف سرخ‌ها با کارتال بسیار پرحاشیه رقم خورد.
آخرین مورد اخراج و کارت قرمز گرفتن‌های مستقیم بازیکنان پرسپولیس هم در قائمشهر مقابل نساجی رخ داد و این بار هم به نظر می‌رسید کوپال ناظمی به عنوان داور مسابقه تحت تأثیر جو ورزشگاه و شرایط تیم حریف تصمیم گرفته است.
هر چند در تمام موارد دخالت کمک داور ویدیویی و استفاده از فناوری VAR باعث شد تا بازیکنان پرسپولیس از داور مسابقه کارت قرمز گرفته و اخراج شوند اما کنار هم قرار دادن برخی نکات آماری، این اخراج‌ها را عجیب جلوه می‌دهد.
جدا از بازی با نساجی که البته در مسیر قهرمانی و کسب رتبه دومی برای پرسپولیس فوق‌العاده اهمیت داشت، چهار اخراج این تیم مقابل رقبای مستقیمش در راه قهرمانی اتفاق افتاد؛ دو تا مقابل سپاهان و دو تا در لیگ. البته این اخراج‌ها در مصاف با تراکتور نتیجه عکس داد و پرسپولیس هر بار بعد از ده نفره شدن به گل رسید به طوری که بازی رفت را تحت فشار شدید، مساوی به پایان رساند و در بازی برگشت لیگ هم از برد یک بر صفر با یک بازیکن کمتر به گل دوم رسید.
با این حال مقابل سپاهان هم در بازی رفت لیگ هم در بازی حذفی، اخراج گولسیانی و عالیشاه منجر به شکست سرخ‌ها شد و حالا در آستانه چهارمین بازی فصل مقابل سپاهان که حساسیت و اهمیت بسیار بیشتری نسبت به سه دیدار قبلی پیدا کرده، پرسپولیسی‌ها از مسأله اخراج و ده نفره شدن تیم محبوب‌شان واهمه دارند.
نکته عجیب‌تر اینجاست که چهار اخراج از 5 اخراج این فصل توسط دو داور رقم خورده؛ وحید کاظمی و بیژن حیدری. کاظمی در بازی رفت مقابل تراکتور و سپاهان، پرسپولیس را ده نفره کرد و حیدری در بازی برگشت تراکتور و حذفی سپاهان به سرخ‌ها کارت قرمز داد. در عین حال وحید کاظمی همان داوری است که افشین پیروانی مدیر تیم پرسپولیس در مصاحبه اخیر خود علیه او موضع گرفت و خواستار محرومیتش مثل سایر داورانی که اشتباه می‌کنند شد.
انتهای پیام/
دیدگاه ها
آخرین‌های فوتبال ایران