اخبار
21002

یادداشت رییس کمیته اخلاق درباره موضوع جادوگری(شماره یک)
رییس کمیته اخلاق در خصوص بحث جادوگری تهدیدی علیه صداقت، سلامت و پیشرفت فوتبال یادداشتی منتشر کرد.
به گزارش ایران ورزشی و به نقل از سایت رسمی فدراسیون فوتبال، در مطلب دکتر یونس اسدی مقدم، رییس کمیته اخلاق آمده است: فوتبال به عنوان یک ورزش پر طرفدار، فرصتی مناسب برای ترویج ارزش های اخلاقی مانند رعایت قوانین، روحیه پهلوانی، جوانمردی و احترام به حریف است و می تواند الگوهای رفتاری مثبت را به جامعه القا و موجب ارتقا سطح فرهنگ عمومی و ایجاد جامعه سالم تر باشد.
مربیان و بازیکنان باید با استفاده از تاکتیک ها و تکنیک ها و بر اساس اطلاعات دقیق و تحلیل داده ها، عملکرد بازیکنان خود را بهبود بخشند تا به موفقیت برسند. فوتبال در سطح جهانی با استفاده از روشهای علمی درحال پیشرفت و کسب موفقیت روز افزون است. حتی کشورهای حوزه خلیج فارس با جذب بازیکنان طراز اول، مربیان مطرح دنیا تلاش بر آن دارند با استفاده از روش های علمی و داده های پیچیده، عملکرد بازیکنانشان را تحلیل کنند و با کسب اطلاعات دقیقی درباره دویدن ها، پاس ها و شانس های گل زنی فوتبال خود پیشرفته و به روز کنند تا به سطح اول فوتبال دنیا وارد شوند. ولیکن متاسفانه بنا بر اخبار واصله برخی مربیان و بازیکنانی که احساس ضعف و ناتوانی در فعالیت فوتبالی می کنند ممکن است به سراغ کسانی بروند که ادعا دارند می توانند با جادوگری یا طلسم در کسب موفقیت، آنان را کمک کنند که این پدیده شوم در صورت وقوع و گسترش می تواند به حیثیت فوتبال لطمه وارد کرده و آن را از مسیر پیشرفت علمی و آموزشی منحرف کند.
لذا کمیته اخلاق به عنوان رکن قضایی فدراسیون فوتبال جمهوری اسلامی ایران این آمادگی را دارد که با دریافت گزارش های مستدل و مستند اهالی فوتبال و سایر اشخاص ریشه این فساد را شناسایی کند و متخلفان و مفسدانی که این نوع پدیده خرافی و موهوم را ترویج می دهد برخورد قاطع و قانونی کند.
انتهای پیام/