سیدعلی بلندنظر

سیدعلی بلندنظر

اخبار

21081
جشن قهرمانی در آنفیلد

همه چیز آماده است

جشن قهرمانی در آنفیلد

27 آوریل 2025 احتمالاً در تاریخ باشگاه لیورپول جاودانه می‌شود چون قرمزها از بازی خانگی با تاتنهام تنها یک امتیاز می‌خواهند تا دومین قهرمانی خود در دوران برگزاری لیگ برتر را به دست آورند. فقط کافی است مردان آرنه اسلوت در برابر میهمان که انگیزه‌های بزرگتری در اروپا دارد و در رقابت‌های داخلی انگیزه‌ای برایش نمانده، نبازند.
گفته می‌شود بازیکنان لیورپول چهارشنبه شب جمع شده بودند تا بازی آرسنال و کریستال پالاس را تماشا کنند و اگر توپچی‌ها می‌باختند نیمه قرمز مرسی ساید شاهد جشن‌های وحشتناکی می‌بود اما تساوی 2 بر 2 این جشن را فقط کمی به تأخیر انداخت. حالا پای یک تیم دیگر از شمال لندن در میان است و اگر تیم آنژه پوستکوگلو یک شگفتی بزرگ خلق نکند، لیورپول مقابل هواداران پرشورش جشن قهرمانی را برپا می‌کند.
سکوهای آنفیلد خالی از تماشاگر بود وقتی لیورپول به نزدیک به سه دهه ناکامی در لیگ برتر پایان داد و در دوران شیوع کرونا در سال 2020 قهرمان شد اما داستان این جام فرق می‌کند.
هفته قبل در عید پاک، ترنت الکساندر آرنولد، محصول آکادمی باشگاه که در مسیر جدایی از تیم قرار دارد، تنها گل بازی با لستر سقوط کرده را زد تا فقط لیورپول در یک صورت قهرمان نشود، اینکه پنج بازی باقیمانده‌اش را ببازد و آرسنال هر چهار بازی‌اش را ببرد. اسلوت پنجمین کسی است که در اولین فصل مربیگری‌اش در لیگ برتر به عنوان قهرمانی می‌رسد، پیش از این ژوزه مورینیو، کارلو آنچلوتی، مانوئل پیگرینی و آنتونیو کونته به این افتخار رسیده بودند. لیورپول در 14 بازی آخرش در لیگ برتر در آنفیلد نباخته و شش تای آخر را برده بنابراین قطعاً اسلوت «تیشرت قهرمان» را زیر لباس رسمی‌اش به تن می‌کند.
اوضاع تاتنهام چطور است؟ افتضاح. با 42 امتیاز اختلاف نسبت به تیم صدرنشین در رده شانزدهم قرار دارند و در بازی‌های باقیمانده لیگ برتر هیچ چیز جز حیثیت و اعتبار به آنها انگیزه نمی‌دهد، بعید است بخواهند برای زنده نگه داشتن امیدهای اندک رقیب ابدی‌شان برای قهرمانی جانفشانی کنند.
پوستکوگلو نمی‌توانست باور کند بخشی از هواداران تیم در پیروزی منچسترسیتی برابر اسپرز تیم برنده را تشویق می‌کنند چون آن نتیجه تقریباً امیدهای آرسنال در رسیدن به عنوان قهرمانی لیگ برتر را پایان داد و احتمالاً در بازی امشب گروهی از هواداران اگر تیمشان ببازد، جشن می‌گیرند. اگرچه اسپرز فصل قبل در این مقطع برای رسیدن به سهمیه لیگ قهرمانان تلاش می‌کرد اما سقوط وحشتناک این فصل باعث شده هفدهم نشدن تنها انگیزه تیم در پنج بازی باقی مانده باشد و باخت 2 بر یک دوشنبه برابر ناتینگهام فارست چهارمین شکست در پنج بازی آخر تیم در لیگ برتر بود.
اما هواداران تاتنهام دیگر چندان نگران بازی‌های لیگ برتر نیستند چون تیمشان می‌تواند قهرمان لیگ اروپا شود، آنها در بازی رفت مرحله نیمه نهایی پنجشنبه این هفته میزبان بودو گلیمت هستند و اگر در دو بازی از سد تیم نروژی بگذرند، در فینال با اتلتیک بیلبائو یا منچستریونایتد دیدار می‌کنند.
لیورپول باخت بازی رفت نیمه نهایی جام اتحادیه برابر تاتنهام را در آنفیلد جبران کرد و به این ترتیب در 15 بازی خانگی آخرش با این تیم شکست نخورده -سه تای آخر را برده و در هر کدام چهار گل زده- بنابراین آرسنال نباید روی رقیب دیرینه‌اش حساب کند که کورس قهرمانی را بیشتر از این طولانی کند.
 
اخبار تیمی
لیورپول فقط دو بازیکن را در اختیار ندارد، جو گومز و تایلر مورتون. مربی هلندی احتمالاً با آغوش باز از بازگشت الکساندر آرنولد به ترکیب اصلی استقبال می‌کند بعد از گل مهمی که در کینگ پاور زد و شادی فوق‌العاده‌اش بعد از آن گل. گفته می‌شود او به عنوان بازیکن آزاد در راه رئال مادرید است.
محمد صلاح فقط باید روی سه گل دیگر در لیگ برتر نقش مستقیم داشته باشد تا رکورد این رقابت‌ها در یک فصل را به نام خود کند اما این مصری پرتلاش چهار بازی است که پایش به گل باز نشده و این طولانی‌ترین قحطی گل این فصل او است. هرچند بازی با اسپرز همیشه برای این مهاجم 32 ساله خوش‌یمن بوده و در طول این سال‌ها در رقابت‌های مختلف 15 گل به تاتنهام زده و بعد از منچستریونایتد که 16 گل از صلاح خورده، اسپرز حریف مورد علاقه او است.
تاتنهام هم دو بازیکنش را ندارد. رادو دراگوسین که با مصدومیت رباط صلیبی درگیر است و سون هئونگ مین که دوران ریکاوری مصدومیت پا را می‌گذراند و در بازی امشب حضور نخواهد داشت. دستینی اودوگیه در بازی با فارست حضور نداشت اما بازیکن تیم ملی ایتالیا استراحت کرد بعد از سختی‌هایی که در بازی لیگ اروپا مقابل آینتراخت فرانکفورت متحمل شد همین‌طور جیمز مدیسون، دومینیک سولانکه و برنان جانسون. اما پوستکوگلو شاید برای بازی با بهترین تیم انگلیس بهترین ترکیبش را انتخاب کند و کریستین رومرو و میکی فان دفن که احتیاطاً در آخرین مسابقه تیم به میدان نرفتند، در قلب دفاع بازی کنند.
 
ترکیب احتمالی
لیورپول: آلیسون؛ الکساندر آرنولد، کوناته، فان دایک، رابرتسون؛ مک آلیستر، گراونبرخ؛ صلاح، سوبوسلای، دیاس؛ ژوتا
مربی: آرنه اسلوت
تاتنهام: ویکاریو؛ پورو، رومرو، فان دفن، اودوگیه؛ برگوال، بنتانکور، مدیسون؛ کولوسفسکی، سولانکه، جانسون
مربی: آنژه پوستکوگلو
انتهای پیام/
دیدگاه ها
آخرین‌های اخبار