اخبار

21095
چراغپور: مربیان قبلی استقلال فقط اسمشان خارجی بود

برای بردن پیکان فقط ۷۰ ساعت زمان داشتیم

چراغپور: مربیان قبلی استقلال فقط اسمشان خارجی بود

به گزارش ایران ورزشی، بعد از روی کار آمدن مجتبی جباری به عنوان سرمربی تیم فوتبال استقلال، جلال چراغپور به عنوان مربی این تیم انتخاب و در تمرینات آبی‌پوشان پایتخت حضور پیدا کرد. او حالا یک عنصر کلیدی و تعیین‌کننده است که موفق شده در کنار جباری قدم اول را بسیار محکم بردارد.


*پیرامون جایگاه و نقشی که در کادرفنی استقلال به شما محول شده، توضیح دهید.


 همان‌طور که اشاره فرمودید، به تازگی به کادرفنی باشگاه استقلال پیوستم. پس از مذاکراتی که با مدیران محترم باشگاه و جناب آقای جباری داشتیم، تقسیم وظایف فنی در کادر صورت گرفت. قرار بر این شد تا بخشی از وظایف که در آن تخصص و تجربه دارم را بر عهده بگیرم. خوشبختانه در کادرفنی، متخصصین آماده‌سازی بدنی حضور دارند، جناب آقای سرمر‌بی نیز وظایف خاص خود را انجام می‌دهند و دستیاران عملی نیز برای اجرای برنامه‌ها به ما کمک می‌کنند. بدین ترتیب، تقسیم کار به صورت مشخص و سازماندهی شده انجام شده است.


*وضعیت تیم استقلال در هفته‌های اخیر، آنچنان که انتظار می‌رفت، مطلوب نبود، اما خوشبختانه در بازی مقابل پیکان شاهد پیروزی تیم بودیم. ارزیابی شما از وضعیت فعلی تیم استقلال چیست؟


با توجه به شرایط و نتایجی که تیم در گذشته کسب کرده بود، به نظر می‌رسید یکسری کم‌کاری‌هایی از سوی مربیان قبلی در بخش فنی تیم وجود داشته است. به عقیده من، دانش و تئوری‌های عملی فوتبال باید به‌موقع، بجا و به اندازه به بازیکنان منتقل می‌شد که متأسفانه به‌درستی انجام نشده بود. صرفاً حضور مربیان خارجی به معنای تزریق دانش به‌روز و کارآمد به تیم نیست.


*بیشتر توضیح می‌دهید؟


مربیان قبلی تیم استقلال صرفاً از خارجی بودن فقط اسم‌شان را یدک می‌کشیدند و متأسفانه به نظر می‌رسید که این انتقال دانش به درستی صورت نگرفته بود. این بازیکنان با تمام وجود برای تیم تلاش می‌کردند، اما هرچه می‌زدند به در بسته می‌خوردند. در این مدت کوتاهی که من به تیم اضافه شدم، تلاش کردیم تا یکسری از نواقص را اصلاح کنیم و اصولی جلو برویم. برای بازی با پیکان تنها حدود هفتاد ساعت زمان داشتیم، اما تمام برنامه‌های خود را در همین زمان محدود به مرحله اجرا درآوردیم. به لطف خداوند و تلاش بازیکنان، این کارها به ترتیب و با موفقیت انجام شد و اعتماد به نفس بالایی در تیم به وجود آمد. به لحاظ روحی و روانی نیز تیم به شرایط خوبی رسید.


* آیا معتقدید شکل نادرست تمرینات، یکی از عوامل اصلی در کسب نتایج نامطلوب توسط تیم است؟


من به طور مستقیم از واژه «غلط» استفاده نمی‌کنم، اما می‌توان گفت سبک تمرینی و نحوه برخورد با فوتبال در دوره قبل، به گونه‌ای بوده که نتایج مطلوب حاصل نشده است. به هر حال، مربیان قبلی نیز همکاران ما هستند و ما نمی‌توانیم با ورود به یک مجموعه، مربیان قبلی را زیر سؤال ببریم. با این حال نتایجی که به دست می‌آید، خود به خود نشان‌دهنده عملکرد فنی کادرفنی است. اگر نتایج باب میل نباشد، به این معناست که برنامه‌ها به درستی اجرا نشده‌اند. ما بر اساس نتایج به این تحلیل می‌رسیم، اما خودمان شخصاً قضاوتی در مورد عملکرد مربیان قبلی نداریم.


* به بحث روحیه و انگیزه بازیکنان اشاره کردید. لطفاً در خصوص نقش عوامل روانی در موفقیت تیم بیشتر توضیح دهید.


بله، شرایط روحی و روانی در فوتبال، برخلاف سایر حوزه‌ها، بیشتر تأثیرگذار است. در زندگی روزمره، شادی و انگیزه ممکن است از عوامل بیرونی نشأت بگیرد، اما در فوتبال، وقتی یک بازیکن خوب بدود، دریبل بزند و به درستی گلزنی کند، روحیه و اعتماد به نفس او به شکل تصاعدی افزایش می‌یابد. این عملکرد مثبت، فضایی سرشار از نشاط و انرژی در تیم ایجاد می‌کند و در نهایت باعث شادی و روحیه تیمی می‌شود. به عبارتی دیگر، روحیه از درون زمین و از طریق عملکرد مثبت بازیکنان به تیم تزریق می‌شود.


*به نظر شما، استقلال برای بهبود شرایط و رسیدن به جایگاه واقعی خود، به چه میزان زمان نیاز دارد؟


به نظر من پس از شش بازی، کمیته فنی باشگاه استقلال باید یک ارزیابی کامل از عملکرد تیم داشته باشد. باشگاه استقلال یک باشگاه بسیار دوست‌داشتنی است و مدیران باشگاه به من گفتند که این کار از دست من برمی‌آید و من نیز این مسئولیت را پذیرفتم. خوشبختانه بازیکنان نیز این مطالب را مفید و کاربردی برای فوتبال خود دانستند. امیدوارم بتوانیم با تلاش و همدلی، نتایج مطلوبی کسب کنیم و تمام هواداران پرشور و دوست‌داشتنی آبی‌ها را خوشحال کنیم.


انتهای پیام/
دیدگاه ها
آخرین‌های اخبار