گزارش

21184
فدراسیون، همچنان بلاتکلیف

تأکید دوباره وزیر ورزش روی وضعیت تیم امید

فدراسیون، همچنان بلاتکلیف

به گزارش ایران ورزشی، در حالی که مهدی تاج در یک برنامه تلویزیونی قول داده بود که سرمربی تیم امید پیش از پایان فروردین ماه معرفی شود و مسئولان وزارت ورزش نیز از اهمیت سرعت در انتخاب سرمربی تیم امید صحبت کرده بودند، هنوز سرمربی جدید تیم امید ایران معرفی نشده است. 

مجید جلالی مسئول کمیته فنی فدراسیون فوتبال ایران که در ورزشگاه تختی تهران برای تماشای دیدار سایپا و آریو اسلامشهر از لیگ یک حاضر شده بود، از مذاکره با سه سرمربی که یکی از این سرمربیان خارجی است خبر داد. این در حالی است که پیش از این، اعلام شده بود که سرمربی جدید تیم امید قطعاً داخلی خواهد بود و فدراسیون فوتبال ایران در این مقطع، علاقه‌ای به استفاده از مربی خارجی برای تیم امید ندارد. در حال حاضر، به نظر می‌رسد که نام یحیی گل‌محمدی و سعید دقیقی از فهرست گزینه‌های اصلی برای هدایت تیم امید خط خورده و سه گزینه نهایی فدراسیون فوتبال برای تیم امید، گزینه‌های داخلی مدنظر کمیته فنی و هیأت رئیسه فدراسیون هستند. حسین عبدی، مجتبی حسینی و محمد ربیعی، سه گزینه نهایی فدراسیون فوتبال برای هدایت تیم امید ایران به شمار می‌روند. حسین عبدی سرمربی تیم فوتبال جوانان ایران یکی از جدی‌ترین گزینه‌های هدایت تیم امید برای رسیدن به المپیک 2026 لس‌آنجلس به شمار می‌رود. 

مجتبی حسینی که سابقه کار با بازیکنان جوان زیادی در لیگ دارد، جدی‌ترین گزینه بین مربیان حاضر در لیگ است و با توجه به قطع همکاری احتمالی محمد ربیعی و ذوب‌آهن، این سرمربی نیز در رادار فدراسیون فوتبال ایران قرار گرفته است. روز پنجشنبه ۸ خرداد ماه سال‌جاری، مسابقات مقدماتی جام ملت‌های زیر 23 سال آسیا ۲۰۲۵ قرعه‌کشی می‌شود و از روز سه‌شنبه ۱۸ شهریورماه این رقابت‌ها آغاز می‌شود. این یعنی مسئولان فدراسیون فوتبال زمان زیادی برای توافق با سرمربی آینده تیم المپیک ایران ندارند و باید هر چه سریع‌تر درباره این موضوع به جمع‌بندی برسند. روز گذشته احمد دنیامالی وزیر ورزش و جوانان، به طور ویژه دستور به حل مشکلات تیم امید داد تا طلسم صعود نکردن ایران به المپیک پس از انقلاب، شکسته شود. جالب اینکه دنیامالی یک بار هم در روز ۱۹ آذر ۱۴۰۳ در جلسه با مسئولان فدراسیون فوتبال ایران، روی توجه به تیم امید فوتبال تأکید کرده بود اما با گذشت پنج ماه، از همان روز تا به الان هنوز در راستای مشخص شدن تکلیف کادر فنی تیم امید ایران، یک قدم رسمی نیز برداشته نشده است.
 


انتهای پیام/
دیدگاه ها
آخرین‌های گزارش