اخبار

21194
اخبار نقل و انتقالات پرسپولیس مثبت شد

از اقدام برای خرید قلی‌زاده تا نزدیک شدن به کاظمیان

اخبار نقل و انتقالات پرسپولیس مثبت شد

به گزارش ایران ورزشی اخبار نقل و انتقالاتی پرسپولیس در روز گذشته مثبت شد تا هواداران این تیم برای اینکه در فصل آینده تیم بهتری داشته باشند، امیدوار شوند.
 مهم‌ترین خبر مجوز بانک شهر یا همان کنسرسیوم بانکی به عنوان مالک باشگاه برای ورود رسمی به مذاکره با باشگاه لخ‌پوزنان لهستان جهت جذب علی قلی‌زاده بود. هدف نقل و انتقالاتی دو سال اخیر سرخ‌ها که هر بار گفته شد احتمال ترانسفرش به جمع پرسپولیسی‌ها با وجود علاقه قلبی خودش غیرممکن است.
حالا بانک شهر می‌خواهد رقم رضایتنامه این بازیکن را پرداخت کند تا پرسپولیس صاحب یک وینگر کارآمد و ملی‌پوش شود و شاید این بهترین خبر برای هواداران باشد.
 از سوی دیگر به نظر می‌رسد مشکلی که در راه جذب فلورن هادرجونای مطرح شده بود هم مرتفع شده و همان طور که پیش‌تر نوشتیم او با پاسپورت سوئیسی‌اش به تهران سفر کرده و دوباره به عنوان یک بازیکن سوئیسی به تهران خواهد آمد. جالب اینکه درخشش اخیر این بازیکن هواداران پرسپولیس را امیدوار کرده تا فصل بعد یک مدافع راست کارآمد داشته باشند چرا که او با پیراهن آلانیا اسپور در سوپرلیگ ترکیه مقابل ترابزون اسپور، هم گل زده هم پاس گل داده تا نشان دهد در فرم خوبی قرار دارد.
 همچنین اخبار در مورد جذب محمدامین کاظمیان وینگر گلزن آلومینیوم هم مثبت بوده است. ظاهراً بعد از اختلاف 20 میلیاردی درباره رقم رضایتنامه این بازیکن ظاهراً دو باشگاه به عددی برای توافق نزدیک شده‌اند و به نظر می‌رسد این انتقال هم در حال انجام باشد.
 دیگر گزینه پرسپولیس در نقل و انتقالات هم تیوی بیفوماست که خودش در مصاحبه‌ای گفته هنوز با هیچ تیمی قرارداد نبسته و همه چیز را به مدیربرنامه‌هایش سپرده اما توافق نهایی با این بازیکن مدت‌ها قبل اتفاق افتاده و باید او را هم پرسپولیسی دانست.
گفته می‌شود پرسپولیس برای پست دفاع میانی نیز محمدمهدی زارع از گل‌گهر و عارف آقاسی از تراکتور را هم در نظر دارد که باید دید شرایط برای ماندن یا رفتن مدافعان میانی سرخ‌ها که هیچ‌کدام قرارداد ندارند، چه خواهد شد.
انتهای پیام/
دیدگاه ها
آخرین‌های اخبار