گزارش
21234

لیورپول قهرمان به دنبال اهداف جدید
چلسی - لیورپول؛ انگیزه های اروپایی آبیهای لندن
به گزارش ایران ورزشی، لیورپول که با پیروزی 5 بر یک هفته قبل رسما به عنوان پرافتخارترین تیم انگلیس در کنار منچستریونایتد قرار گرفت، امشب بازی مهمی در زمین چلسی دارد.
تیم آرنه اسلوت در فاصله چهار هفته مانده تا پایان بر قله لیگ برتر قرار گرفت و با 20 قهرمانی شیاطین سرخ در بالاترین سطح فوتبال انگلیس برابر شد. اسلوت پنجمین مربی است که در نخستین فصل کارش به قهرمانی لیگ برتر می رسد و اولین هلندی است که قهرمانی لیگ برتر را تجربه می کند. هواداران لیورپول در آنفیلد شاهد جشن قهرمانی و بالارفتن جام توسط بازیکنان تیم خواهند بود پنج سال بعد از آنکه تیم یورگن کلوپ در دوران شیوع کرونا در استادیوم خالی جشن گرفتند اما تیم اسلوت به دنبال اهداف دیگری در این فصل است از جمله گرفتن هشت امتیاز که بتوانند 90 امتیازی شوند. ماه می برای قهرمان جدید خوش یمن بوده و در 20 بازی آخرشان در لیگ برتر در ماه آخر فصل شکست نخورده اند هرچند حدس زدن تیمی که آخرین شکست را به قرمزها تحمیل کرده، سخت نیست.
چلسی، هفت سال بعد از پیروزی برابر لیورپول در می 2018 برای هفتمین بار با تیمی روبرو می شود که قهرمانی اش قطعی شده و تنها یکی از شش بازی قبلی با پیروزی آبی ها به پایان رسیده. آن یک پیروزی برابر منچستریونایتد سر الکس فرگوسن در فصل 2013-2012 بود اما باد در جهت قایق تیم انزو مارسکا حرکت می کند و سه بازی آخرشان را برده اند تا پایان خوبی برای فصل در رقابت های داخلی و اروپایی متصور باشند. اگر یک فاجعه در استمفوردبریج رخ ندهد، چلسی در فینال لیگ کنفرانس اروپا حاضر می شود بعد از آنکه در بازی رفت نیمه نهایی 4 بر یک میزبانش، یورگاردن سوئد را شکست داد، آنها در دو بازی قبلی شان در لیگ برتر هم فولام و اورتون را برده بودند. به لطف برتری برنتفورد مقابل ناتینگهام فارست در پنجشنبه شب، سرنوشت سهمیه لیگ قهرمانان در دست میزبان امشب است که در رده پنجم قرار دارد و از مرداد سال گذشته و باخت برابر منچسترسیتی، چلسی در همه بازی خانگی در رقابت های مختلف در گلزنی موفق بوده.
چلسی در مهر در آنفیلد بازی کرد و گل نیکلاس جکسون که به عنوان بازیکن جانشین دو گل به یورگاردن زد، به کار نیامد چون لیورپول 2 بر یک برنده شد و روند بدون برد چلسی برابر لیورپول را دورقمی کرد. محمد صلاح 28 گل زده و اگر یک گل دیگر بزند با رکورد دیدیه دروگبا در فصل 2010-2009 به عنوان بازیکن بالای 30 سال که بیشترین گل را زده، برابر می شود.
ترکیب احتمالی
چلسی: سانچس؛ گوستو، شالوبا، کولویل، کوکوریا؛ کایسدو، فرناندس؛ مادوئکه، پالمر، نتو؛ جکسون
مربی: انزو مارسکا
لیورپول: آلیسون؛ الکساندر آرنولد، کوانسا، فان دایک، سیمیکاس؛ گراونبرخ، جونز؛ صلاح، الیوت، خاکپو؛ دیاس
مربی: آرنه اسلوت
انتهای پیام/