ناصر قراگزلو

ناصر قراگزلو

سوژه‌های داغ

21434
بیفوما: با کارتال ارتباط دارم اما دلیل نمی‌شود قرارداد بسته باشم

فعلاً نه فولاد، نه پرسپولیس

بیفوما: با کارتال ارتباط دارم اما دلیل نمی‌شود قرارداد بسته باشم

مدتی قبل گفته شد تیوی بیفوما وینگر کنگویی استقلال خوزستان با توجه به شاگردی کارتال در ترکیه با پرسپولیس به توافق رسیده. دیروز هم خبری شنیده شد که او با تیم فولاد به توافق رسیده اما بازیکن کنگویی و مدیربرنامه‌هایش به طور کلی هرگونه توافق و قرارداد با باشگاهی در لیگ برتر را منکر شده و این اخبار را با قوت تکذیب کردند.
بیفوما در رابطه با آخرین وضعیتش گفت: تا این لحظه که با شما صحبت می‌کنم با هیچ تیمی قرارداد نبستم و حرف‌ها در رابطه با عقد قراردادم با فولاد یا پرسپولیس و تیمی دیگر به هیچ وجه صحت ندارد.
بیفوما در واکنش به اینکه علاقه کارتال و سابقه کار با سرمربی پرسپولیس موجب شده بود تا خبر حضور این بازیکن در پرسپولیس به شکل جدی مطرح شود، گفت: کارتال در ترکیه با من کار کرده و سرمربی من در تیم آنکاراگوجو بوده. کارتال مربی خوبی است و به من در آن تیم خیلی خوب میدان داد. الان هم با هم در ارتباطیم اما همه این حرف‌ها و حس خوبی که نسبت به کارتال دارم دلیلی بر عقد قرارداد با پرسپولیس نمی‌شود. من نمی‌توانم از خودم حرفی بزنم که صحت ندارد. واقعیت اینکه مدیر برنامه‌های من فعلاً نه با پرسپولیس و نه فولاد و نه تیم دیگری توافق نکرده است.
بیفوما از شرایط زندگی در ایران ابراز رضایت کرده و در این ارتباط تأکید می‌کند: همسرم از زندگی در ایران راضی است و خودم هم اینجا واقعاً راحتم. غذاهای ایرانی را دوست دارم و غذاهای اهواز هم مانند کشورم غالباً تند است و به من به آنها علاقه‌مند هستم. به همین دلیل دوست دارم در ایران به فوتبالم ادامه دهم هر چند که از امارات هم پیشنهاداتی داشتم. در تیم استقلال خوزستان هم فصل خوب و متفاوتی را تجربه کردم و در این تیم 4 گل زدم و 5 پاس گل دادم اما فعلاً از ناحیه لیگامنت مچ پا مصدوم هستم و نمی‌توانم در بازی آخر مقابل تراکتور به دلیل مصدومیت بازی کنم چون متأسفانه اصلاً شرایط بازی ندارم.

ماجرای عکس مقابل لوگوی پرسپولیس چه بود؟!
زمانی که بوژوویچ در استقلال بود در پایان یکی از بازی‌ها هواداران رقیب پرسپولیس از عملکرد او بشدت ابراز نارضایتی کردند. بوژوویچ هم با هماهنگی مدیر برنامه‌های ایتالیایی‌اش صحبتی را در فضای مجازی با این عنوان منتشر کرد که بیفوما برای پرسپولیس؛ نکته‌ای که به شایعه حضور این بازیکن در پرسپولیس دامن زد. از سوی دیگر عکسی هم از بیفوما در کنار لوگوی یکی از اسپانسرهای اصلی پرسپولیس به چاپ رسید و همین مسأله به شایعه توافق با پرسپولیس رسیده اما واقعیت اینکه این عکس در یکی از سالن‌های بدنسازی گرفته شده اما عکس کات شده بیفوما در کنار لوگوی یکی از اسپانسرهای پرسپولس به گونه‌ای نمایش داده شده بود که انگار او در باشگاه پرسپولیس عکس گرفته است.
گفتنی است مدیران باشگاه پرسپولیس اخیراً حضور فخریان و کاظمیان در تیم خود را تأیید کرده‌اند اما هیچ حرفی از حضور بیفوما در پرسپولیس و توافق قطعی با این بازیکن نشده است.
 
انتهای پیام/
دیدگاه ها
آخرین‌های سوژه‌های داغ