حمیدرضا عرب

حمیدرضا عرب

گزارش

21873
دست دست کردن ممنوع

اوسمار ویرا و کیکه سانچز فلورس؛ گزینه‌های سرمربی استقلال

دست دست کردن ممنوع


در حالی که یک هفته از قهرمانی استقلال در جام حذفی گذشته، مدیران این باشگاه هنوز سرمربی جدید را انتخاب نکرده‌اند.
این تأخیر در حالی باعث به وجود آمدن نگرانی‌های گسترده میان هواداران این باشگاه شده که پرسپولیس به عنوان اصلی‌ترین رقیب استقلال در لیگ برتر، بخش اعظمی از اهداف نقل و انتقالاتی خود را پیش برده و آرایش قابل قبولی را به دست آورده است.
از این گذشته پرسپولیس، تراکتور، سپاهان و حتی فولاد و گل گهر به عنوان مدعیان بالقوه لیگ بیست و پنجم دست کم سرمربی خود را می‌شناسند و می‌دانند که فصل بعد قرار است با چه افکاری در لیگ برتر حضور یابند، اما در این میان فقط استقلال است که سرمربی فصل بعد خود را نمی‌شناسد که این موضوع نگرانی هواداران استقلال را افزایش داده است.
در عین حال هواداران استقلال قرار تجمع هم گذاشته‌اند تا از این طریق نگرانی و نارضایتی خود از وضعیت موجود را به گوش مدیران استقلال برسانند، اما باشگاه استقلال در تلاش است به سرعت به این دلهره عمومی که ناشی از بلاتکلیفی است پایان دهد.
در روز‌های اخیر نام دو سرمربی حول نیمکت استقلال بیشتر چرخیده است. یکی اوسمار ویرا که سابق سرمربی پرسپولیس بود و با این تیم به قهرمانی لیگ برتر نیز رسید و اکنون سرمربی تیم بوریرام تایلند است و دیگری کیکه سانچز فلورس اسپانیایی که اخیراً سرمربیگری تیم سویای اسپانیا را به عهده داشته است.
سانچز قبل از سویا سرمربیگری تیم‌های ختافه و واتفورد را نیز در کارنامه خود می‌بیند، اما روشن نیست که این نام‌ها تا چه اندازه به نیمکت استقلال نزدیک باشند و آیا مدیران استقلال می‌خواهند در کمترین زمان ممکن یکی از این مربیان را معرفی کنند.
استقلال فصل پیش ارقام قابل توجهی را هزینه استخدام سرمربی‌های خود کرد که هیچ یک موفق نبودند و در نهایت جباری بود که با وجود مشکلات عدیده فنی سکان هدایت استقلال را به دست گرفت و توانست تا حدی در این تیم تغییرات ایجاد کند. 
بدون شک اگر مدیران استقلال در محاسبات خود بار دیگر دچار اشتباه شوند و این بار نیز سرمربی خارجی مورد نظر را استخدام کرده و جواب مثبت نگیرند، بیش از همه خودشان در معرض خطر و برکناری قرار خواهند گرفت و چه بسا این بار زودتر از همه عوامل تأثیرگذار از استقلال کنار گذاشته و به سمت درهای خروجی این باشگاه سوق داده شوند.
استقلال تیمی است که در این سال‌ها بیشتر از هر چیز، نیاز به مدیرانی داشته که در تصمیم‌گیری درست عمل کنند. فارغ از احساسات، بدون کمترین ریسک و انتخاب‌های کاملاً حساب شده.
در فصل بیست و چهارم استقلال به واقع بابت مدیریت نامناسب و تحلیل‌های اشتباه لطمه دید و اگر همان سناریو با یک انتخاب غلط دوباره تکرار شود قطعاً صدمات بیشتری به پیکره این باشگاه وارد خواهد آمد.
به هرحال مدیران کنونی ترکیبی از سرعت و دقت را باید چاشنی کار کرده و در کمترین زمان ممکن به بهترین نتیجه و پاسخ دست یافته و سرمربی مورد نظر خود را برگزینند تا نگرانی‌های بسیاری که بابت انتخاب سرمربی وجود دارد از بین رفته و هواداران نیز از تجمع علیه مدیریت باشگاه خودداری کنند. 
به هرحال هواداران ناراضی استقلال در روزهای اخیر بارها نسبت به عدم تحرک مناسب در نقل وانتقالات و بلاتکلیف بودن سرمربی تیم قرار تجمع گذاشته‌اند که مدیران استقلال باید از این دست تجمعات جلوگیری کرده که این مهم میسر نمی‌شود مگر با انتخاب سریع و بی‌نقص سرمربی جدید که باید دید در نهایت اجماع مدیران استقلال به چه نتیجه‌ای خواهد رسید و آیا طرف‌های تأثیرگذار در باشگاه استقلال می‌توانند حرف خود را یک کاسه کرده و روی یکی از گزینه‌های مورد نظر و یا گزینه‌های دیگر که نام‌شان فاش نشده به اجماع برسند یا خیر؟!
انتهای پیام/
دیدگاه ها
آخرین‌های گزارش