فائزه زمانی

فائزه زمانی

اخبار

21946
وعده توخالی مدیران استقلال خوزستان

فوتبال زنان قربانی بریز و بپاش‌های مردان

وعده توخالی مدیران استقلال خوزستان


 فوتبال زنان این روزها قربانی کمبود بودجه باشگاه‌ها است. در شرایطی که قراردادها در فوتبال مردان بیداد می‌کند و فصل به فصل اضافه‌تر می‌شود، دختران فوتبالیست با دریافت رقم‌هایی پایین برای رویای خود ایستاده می‌جنگند. این نابرابری درحالی در ورزش ایران رخ می‌دهد که زنان فوتبالیست هم در همان گرما و سرمایی که مردان توپ می‌زنند، بازی می‌کنند و با همین مبالغ پایین راضی به فعالیت هستند تا فوتبال زنان از تک و تا نیفتد. در چنین شرایطی مدیران باشگاه‌ها برای پرداخت همین مبالغ کم هم سر قولشان نیستند و با اولویت قرار دادن فوتبال مردان، از تیم‌های زنان خود غافل می‌شوند.

یکی از این تیم‌ها استقلال خوزستان است؛ تیمی که فصل قبل در لیگ دسته دو بانوان حضور داشت اما حالا در فاصله چندماه مانده به شروع فصل جدید رقابت‌ها تکلیفش معلوم نیست و فعالیت آن در هاله‌ای از ابهام قرار داد. در شرایطی که تیم فوتبال مردان استقلال خوزستان هم حال و روز خوشی ندارد و لیگ بیست و چهارم را با رده دوازدهم به پایان رسانده است، حالا طبق شنیده‌ها اوضاع زنان خوزستانی هم مطلوب نیست. اینطور که شنیده می‌شود قرارداد کل بازیکنان و کادرفنی تیم فوتبال استقلال خوزستان یک میلیارد هم نمی‌شود اما اعضای این تیم حتی یک درصد از قراردادهای خود را هم دریافت نکرده‌اند و دریافتی این تیم تقریباً صفردرصد بوده است.

طبق اخباری که از بازیکنان این تیم به گوش می‌رسد ماهی است که مدیران باشگاه امروز و فردا می‌کنند اما تا به امروز با هیچ کدام از بازیکنان تیم تسویه نشده است. در شرایطی که در فوتبال مردان بریز و بپایش‌های زیادی می‌شود، این سؤال مطرح می‌شود که واقعاً باشگاهی مثل استقلال خوزستان آنقدر بودجه ندارد که مبالغ ناچیز بازیکنان زن خود را پرداخت کند؟
با این فرمانی که مدیران استقلال خوزستان پیش گرفته‌اند و با بدهی در بخش بانوان، معلوم نیست آنها بتوانند فصل بعد اقدام به خرید بازیکنان جدید کنند. همچنین به احتمال زیاد اعضای تیم بانوان بابت عدم پرداخت مبالغ قراردادهای خود و وعده‌های توخالی مدیران باشگاه دست به شکایت خواهند زد که در چنین شرایطی اوضاع پیچیده‌تر از قبل شده و تیمداری این باشگاه در فصل جدید در هاله‌ای از ابهام قرار می‌گیرد. از آنجایی که طبق قانون AFC باشگاه‌های لیگ برتری برای دریافت مجوز حرفه‌ای خود موظف به تیمداری در فوتبال بانوان هستند، انفعال مدیران استقلال خوزستان در فوتبال زنان بی‌شک مجوز حرفه‌ای این باشگاه را به خطر خواهد انداخت. در چنین شرایطی به سراغ پرستو شهنی مدیر تیم فوتبال زنان استقلال رفتیم تا این موضوع را از طریق او پیگیر شویم اما پاسخی در این باره دریافت نکردیم.
 



بازگشت  مشاهده آخرین اختلاف متن


انتهای پیام/
دیدگاه ها
آخرین‌های اخبار