فوتبال ایران

21965
آماده برای تسخیر سکوها

مربیان پایه استقلال معرفی شدند

آماده برای تسخیر سکوها

به گزارش ایران ورزشی، تیم‌های پایه استقلال در فصلی که گذشت هیچ مقامی به دست نیاورند و حتی در میان سه تیم اول مسابقات گروه خود نیز جایی نداشتند. در فصل جاری اما انتظار است تیم‌های پایه استقلال عملکرد مطلوب‌تری را به ثبت رسانده و در کنار بازیکن‌سازی موفقیت‌هایی نیز به دست آورند. در همین راستا سرانجام تکلیف تیم‌های آکادمی استقلال مشخص شد و باشگاه استقلال اسامی سرمربی و مربیان این تیم‌ها را روی خروجی خود قرار داد.
در فصل جدید لیگ‌های پایه فوتبال استان تهران قرار است تیم نونهالان با مربیگری رامین محرم‌نژاد، مدافع اسبق آبی‌پوشان تهرانی که فوتبال خود را هم از آکادمی استقلال شروع کرده، وارد مسابقات خواهد شد. میعاد مظلومی، مهدی قلعه‌نویی، حمید محمدخانی و جواد جعفری دستیاران محرم‌نژاد خواهندبود. امیر مشاری مربی دروازه‌بان‌های رده نونهالان خواهد بود و بدنسازی این رده زیر نظر سهیل عبداللهی انجام خواهد شد. وظیفه سرپرستی رده نونهالان را شهرام علیجانی برعهده دارد. تیم نونهالان استقلال دیدارهای امسال خود را با بازی مقابل سایپا در هفته اول لیگ برتر آغاز خواهد کرد.
تیم نوجوانان استقلال نیز با هدایت احمد کعبیان‌پور، مدافع سال‌های دور آبی‌پوشان تهرانی در دهه هفتاد در لیگ برتر شرکت می‌کند. محمدرضا ایران‌منش، علی خلیلاوی، ناصر عبادی و محمد گروسی دستیاران کعبیان‌پور خواهند بود. مصطفی عزیزی مربی دروازه‌بان‌های رده نوجوانان است و وظیفه سرپرستی رده نوجوانان را هم جلال بیات برعهده خواهد داشت. بازی نخست نوجوانان استقلال مقابل انرژی پیشرو ایرانیان است.
 اما هاشم بیک‌زاده، چهره شناخته شده آبی‌ها قرار است سرمربیگری تیم جوانان را به عهده بگیرد. سعید علم‌بیگی، حسین شیخ‌رحیمی و کامران صنعتی دستیاران هاشم خواهند بود. امید استوان مربی دروازه‌بان‌های رده جوانان است و بدنسازی این رده زیر نظر علی تهرانی انجام خواهد شد. سرپرستی تیم جوانان هم برعهده مهدی امیرآبادی خواهد بود.
سرمربی تیم امید استقلال نیز به عهده خسرو حیدری خواهد بود. حیدری سال قبل نیز سرمربی امید بود اما عملکرد ضعیفی داشت و بیم آن می‌رود این فصل نیز همان نتایج را تکرار کند.
انتهای پیام/
دیدگاه ها