تانیا موسوی

تانیا موسوی

ورزش‌های زمستانی

22004
اسکی آلپاین | دیو رایدینگ در آستانه خداحافظی؛ پایان باشکوه برای پرافتخارترین اسکی‌باز بریتانیا

اسکی آلپاین | دیو رایدینگ در آستانه خداحافظی؛ پایان باشکوه برای پرافتخارترین اسکی‌باز بریتانیا

دیو رایدینگ، اسکی‌باز باسابقه و چهره‌ شاخص تیم ملی بریتانیا در رشته اسکی آلپاین – اسلالوم، اعلام کرد که فصل ۲۰۲۵–۲۶، آخرین فصل حضور او در رقابت‌های حرفه‌ای خواهد بود؛ پایانی افتخارآمیز برای مسیری که با تلاش، صبوری و تاریخ‌سازی همراه بود.

این ورزشکار ۳۸ ساله که از ۱۵ سال پیش وارد مدار جام جهانی شد، با ۷ سکوی جهانی، یک پیروزی تاریخی در کیتزبوهل و چهار دوره حضور در المپیک، عنوان موفق‌ترین اسکی‌باز تاریخ بریتانیا را به خود اختصاص داده است. پیروزی در مسابقه اسلالوم کیتزبوهل در سال ۲۰۲۲ نه‌تنها اولین قهرمانی بریتانیا در این سطح بود، بلکه جایگاه رایدینگ را در تاریخ ورزش‌های زمستانی کشورش تثبیت کرد.

او در پیامی رسمی تأکید کرده است که همچنان با انگیزه و انرژی بالا برای فصل پایانی آماده می‌شود و هدفش این است که این فصل را به یادماندنی‌ترین بخش دوران حرفه‌ای خود تبدیل کند. رایدینگ نوشت:

اگر در ۲۳ سالگی به من می‌گفتند که تا نزدیکی ۴۰ سالگی همچنان در سطح اول اسکی خواهم بود، شاید باور نمی‌کردم. اما امروز، با تمام افتخارات، می‌دانم که این مسیر، بزرگ‌ترین هدیه زندگی‌ام بوده است.


انتهای پیام/
دیدگاه ها
آخرین‌های ورزش‌های زمستانی