فوتبال ایران

22029
شاید لیگ 25 با یک هفته تأخیر آغاز شود

درخواست مدیران‌عامل باشگاه لیگ برتر از سازمان لیگ

شاید لیگ ۲۵ با یک هفته تأخیر آغاز شود

 
به گزارش ایران ورزشی تجاوز بزدلانه رژیم صهیونیستی به خاک ایران و لغو پروازهای داخلی و خارجی باعث شد برنامه‌ریزی باشگاه‌های لیگ برتری برای آغاز اردوی آماده‌سازی آنها برای حضور در لیگ بیست و پنجم با چالش جدیدی رو به رو شود، به همین علت تعداد قابل توجهی از مدیران‌عامل باشگاه‌های لیگ برتری به مسئولان سازمان لیگ پیشنهاد دادند به منظور آماده‌سازی بهتر تیم‌های حاضر در رقابت‌های لیگ برتر و حضور تمامی نفرات، مسابقات لیگ برتر با تأخیر برگزار شود.
طبق پیگیری‌های خبرنگار ایران ورزشی احتمال دارد مسابقات لیگ برتر با وقفه‌ای یک هفته‌ای یا ده روزه برگزار شود چون برنامه‌ریزی لیگ بیست و پنجم به شدت فشرده است و به هیچ عنوان امکان تعویق طولانی لیگ برتر وجود ندارد. از این رو چنانچه موضوع تعویق مسابقات لیگ بیست و پنجم در دستور کار قرار گیرد، ممکن است به جای 14 مرداد 20 مرداد مسابقات لیگ برتر برگزار شود.
با وجود این، برخی مدیران باشگاه‌ها با توجه به اینکه فعالیت‌های باشگاه‌ها در نقل و انتقالات و همچنین موارد دیگر در روزهای گذشته متوقف شده، احتمال شروع با تأخیر مسابقات را یک فرضیه جدی مطرح کردند.
با این حال گفته می‌شود، مسئولان فوتبال قرار است در روزهای آینده جلسه‌ای را برگزار کنند تا با بررسی شرایط موجود در کشور، درباره تعویق مسابقات تصمیم بگیرند. با همه این مسائل ممکن است شروع مسابقات لیگ برتر به اواخر مردادماه موکول شود.
 
انتهای پیام/
دیدگاه ها
آخرین‌های فوتبال ایران