توپ و تور

22122
النی در سالن انتظار فرودگاه یونان

شروع اردوی دختران بسکتبالیست زیر نظر اسلامی

النی در سالن انتظار فرودگاه یونان

به گزارش ایران ورزشی تیم ملی بسکتبال دختران بعد از تاریخ‌سازی با قهرمانی در مسابقات غرب آسیا حالا این بار به‌دنبال رؤیای جدید خود هستند. شاگردان النی کاپوچیانی که با قهرمانی در مسابقات غرب آسیا جواز حضور در رقابت‌های دیوژن B را کسب کرده بودند، حالا با اعلام آتش‌بس و قطع تجاوز رژیم صهیونیستی به مرزهای مقدس کشورمان، دور جدید اردوهای خود برای آمادگی در راه این مسابقات را از دیروز شروع کرده‌اند. البته از آنجایی که قبل از اقدام وحشیانه رژیم غاصب صهیونی سرمربی یونانی تیم ملی برای استراحتی کوتاه به کشورش بازگشته بود، بعد از بسته شدن مرزهای هوایی او درحال حاضر نمی‌تواند به ایران برگردد تا تمرینات دختران بسکتبالیست فعلاً زیرنظر محمدرضا اسلامی مشاور فنی تیم ملی برگزار شود.
در شرایطی که تعدادی از بازیکنان خارجی تیم‌های لیگ برتر فوتبال و همچنین مربیان خارجی با توجه به شرایط اخیر قصد بازگشت به ایران را ندارند، طبق شنیده‌ها کاپوچیانی اصلاً قصد ادامه قطع همکاری با فدراسیون بسکتبال را نداشته و حالا پیگیر بازگشت به ایران است تا هرچه سریع‌تر تمرینات دخترانش را زیرنظر بگیرد. در شرایطی که قرار بود تیم ملی بسکتبال زنان قبل حضور در رقابت‌های دویژن B راهی لبنان شود تا با تیم ملی این کشور و همچنین در صورت امکان تیم ملی روسیه دیدار تدارکاتی برگزار کند، این بازی‌های دوستانه هم با توجه به شرایط اخیر لغو شد.
البته که النی اعلام آمادگی کرده بود که در صورت سفر زمینی تیم ملی ایران به لبنان می‌تواند خود را از یونان به بیروت برساند اما وزارت ورزش با سفر زمینی دختران بسکتبالیست به لبنان موافقت نکرد تا این موضوع منتفی شود. بنابراین فعلاً تمرینات دختران بسکتبالیست زیر نظر محمدرضا اسلامی مشاور فنی تیم ملی برگزار می‌شود تا النی بلافاصله بعد از بازشدن مرزهای هوایی ایران خود را به شاگردانش در ایران برساند.
تیم ملی زنان که در مسابقات غرب آسیا برای اولین بار در تاریخ ورزش زنان جام قهرمانی را بالای سر بردند، حالا به دنبال این هستند تا مسیر رؤیاهای خود را قوی‌تر از قبل پی گرفته و این بار بتوانند جواز صعود به دویژن A را کسب کنند.
انتهای پیام/
دیدگاه ها
آخرین‌های توپ و تور