گزارش

22131
منچسترسیتی بهترین تیم مرحله گروهی

غول خفته بیدار شد

منچسترسیتی بهترین تیم مرحله گروهی

به گزارش ایران ورزشی، پس از یک فصل ناکام، حالا عملکرد منچسترسیتی در مرحله گروهی جام جهانی باشگاه‌ها بار دیگر خبر از تبدیل شدن تیم پپ گواردیولا به یکی از ترسناک‌ترین تیم‌های فوتبال اروپا می‌دهد.

سه پیروزی، در اختیار داشتن بهترین خط حمله جام با ۱۳ گل زده، تنها دو گل خورده و برتری پنج بر دو مقابل یوونتوس در جدال صدرنشینی، نشانه‌هایی از بازگشت همان سیتی بی‌رحم همیشگی در امریکا دارد. گواردیولا در روز پیروزی دو بر صفر مقابل وداد مراکش، از دو خرید جدید خود یعنی رایان چرکی و تیجانی ریندرز در ترکیب اصلی خود استفاده کرد و در بازی دوم که با پیروزی شش بر صفر مقابل العین نگون‌بخت همراه بود، به دیگر خرید تابستانی خود یعنی رایان آیت‌ نوری فرصت بازی داد و بازگشت رودری به ترکیب اصلی در آخرین بازی مرحله گروهی مقابل یوونتوس، جشن هواداران سیتی را تکمیل کرد.

گواردیولا در این سه مسابقه با سه ترکیب مختلف و تعویض‌های متعدد، تیمش را به زمین فرستاد تا به نوعی از این رقابت‌ها به‌عنوان دیدارهای تدارکاتی پیش‌فصل استفاده کند اما درخشش دوباره چهره‌هایی چون هالند، گوندوغان، دوکو و ساوینیو، سیتیزن‌ها را به یک فصل درخشان امیدوار می‌کند. حالا قهرمان اروپا در سال ۲۰۲۳, ۴۱میلیون و ۵۱۰هزار یورو درآمد تا پایان مرحله گروهی کسب کرده و الهلال عربستان، نخستین چالش آنها در مرحله حذفی برای رقم زدن خاطره‌ای خوش در پایان یک فصل ناکام خواهد بود.


انتهای پیام/
دیدگاه ها