ایلیا بهزاد اول

ایلیا بهزاد اول

گزارش

22328
لیورپول با فقدان ژوتا چه می‌کند؟

بازگشت تدریجی به روزهای معمولی

لیورپول با فقدان ژوتا چه می‌کند؟

از دست دادن یک بازیکن ارزشمند برای هر باشگاهی می‌تواند بدترین اتفاق ممکن باشد؛ حالا تصور کند که این فقدان نه بر اثر مصدومیت یا فروش بازیکن در ازای دریافت پول و سرمایه از رقبا، بلکه به دلیل درگذشت یک بازیکن باشد.

این موضوع علاوه بر بعد روانی و تأثیر بزرگی که روی برنامه‌های عادی یک باشگاه می‌گذارد، در بحث اقتصادی و ورزشی نیز ضربه‌های بزرگی به یک تیم خواهد زد. لیورپول هفته گذشته مهره‌ای را از دست داد که نه‌تنها هنوز به یک بازیکن آزاد و مهره سوخته تبدیل نشده بود، بلکه قصدی برای فروش وی نیز وجود نداشت و با وجود مصدومیت‌ها در فصل گذشته، همچنان روی آن حساب باز می‌شد. درگذشت دیوگو ژوتا و برادرش آندره سیلوا که فوتبال جهان را تحت تأثیر قرار داد، حالا روی برنامه‌های عادی باشگاه لیورپول نیز تأثیر شگرفی گذاشته است. تمرینات پیش‌فصل باشگاه لیورپول که قرار بود با انجام آزمایشات از بازیکنان در کمپ آکسا از روز جمعه هفته گذشته آغاز شود، به تعویق افتاد و آرنه اسلوت و شاگردانش با تأخیر، تمرینات اولیه پیش‌فصل خود را با حضور چهره‌هایی چون محمد صلاح و اندرو رابرتسون از روز گذشته آغاز کردند.

اما نکته بزرگ اینجاست که لیورپول چطور می‌تواند دو ماه بعد از کسب قهرمانی بیستم لیگ برتر انگلیس پس از این ضایعه بزرگ، برنامه‌های فوتبالی خود را ادامه دهد؟ در حال حاضر تنها ۳۳روز تا شروع فصل با برگزاری دیدار سوپرجام مقابل کریستال پالاس در ورزشگاه ومبلی زمان باقی مانده و سرمربی هلندی و کادرش چاره‌ای جز بازگشت به روتین همیشگی برای از دست ندادن فصل ندارند. برخلاف سال‌های گذشته که روز ابتدایی تمرینات پیش‌فصل در فضای مجازی باشگاه با فضای مثبت و بازگشت بازیکنان در کنار یکدیگر همراه بود، امسال همه چیز تحت شعاع مرگ تلخ دیوگو ژوتا قرار گرفته است. بازیکنانی که فرصت خداحافظی با دیوگو ژوتا را نداشتند، سعی کردند با انتشار مطالبی در فضای مجازی و حضور در مراسم خاکسپاری به هم‌تیمی خود ادای احترام کنند؛ هر چند که حضور لوئیز دیاز و دومینیک سوبوسلای در دو میهمانی همزمان با مراسم خاکسپاری در کشورهایشان، با واکنش منفی جدی هواداران لیورپول همراه شده و برخی حتی خواهان اخراج این بازیکنان از ترکیب تیم شده‌اند.

با این حال در شرایطی که یک بازیکن کلیدی تیم، دیگر در جمع لیورپولی‌ها نیست، مدیران باشگاه به دنبال حفظ حداکثری مهره‌های کلیدی هستند. لوئیز دیاز که مهره مدنظر بارسلونا بود، حالا کار سختی برای پیوستن به این تیم با توجه به ارزش‌گذاری بالای لیورپول خواهد داشت و احتمال اینکه قرمزها به‌دنبال جذب بازیکن برای پر کردن جای خالی ژوتا باشند نیز رد نمی‌شود. برخی منابع نه‌چندان معتبر ایتالیایی از علاقه لیورپول به جذب پائولو دیبالا خبر داده بودند اما باید منتظر ماند و دید در روزهای آینده، باشگاه لیورپول چه استراتژی‌‌ای اتخاذ خواهد کرد. در حال حاضر، کار برای شروع فصل سخت به نظر می‌رسد اما اسلوت به همراه دستیار جدید خود یعنی جووانی فن‌برانکهورست، باید به‌دنبال حفظ شاکله فوتبالی تیم و جا انداختن سه خرید جدید یعنی فلوریان ویرتز، جرمی فریمپونگ و میلوش کرکژ در ترکیب تیم باشد؛ موضوعی که این روزها دشوار اما ضروری به نظر می‌رسد.


انتهای پیام/
دیدگاه ها
آخرین‌های گزارش