مریم پاسالار

مریم پاسالار

اخبار

25455
هانیه رستمیان در دو رشته هفت و هشت جهان ایستاد

تیرانداز ایرانی در رده‌بندی جهانی صعود کرد؛

هانیه رستمیان در دو رشته هفت و هشت جهان ایستاد

فدراسیون جهانی تیراندازی در تازه‌ترین رده‌بندی منتشرشده برای ماه نوامبر ، هانیه رستمیان، تیرانداز ممتاز کشورمان، موفق شد در دو رشته مدال‌آور جایگاهی در میان ۱۰ تیرانداز برتر جهان ثبت کند.

به گزارش ایران ورزشی، بر اساس این اعلام، رستمیان در رشته تپانچه ۲۵ متر بانوان با کسب رتبه هفتم و در رشته تپانچه ۱۰ متر بانوان با کسب رتبه هشتم، به‌عنوان بالاترین تیرانداز رنکینگ ایران ظاهر شد. این دستاورد، موقعیت او را در رقابت‌های آتی جهانی و المپیکی تقویت می‌کند.

در کنار این موفقیت، وحید گل‌خندان دیگر تیرانداز ملی‌پوش ایران نیز در رشته تپانچه ۱۰ متر مردان با قرارگیری در جایگاه پانزدهم جهان، در جمع ۲۰ تیرانداز برتر این رشته دیده می‌شود.

خلاصه رتبه‌های شاخص سایر تیراندازان ایران در این رده‌بندی

*   امیرمحمد نکونام:رتبه ۲۷ در تفنگ ۱۰ متر مردان
*   شرمینه چهل‌امیرانی:رتبه ۴۷ در تفنگ ۱۰ متر بانوان
*   محمد بیرانوند:رتبه ۸۶ در تراپ مردان

این رده‌بندی معتبر جهانی، مبنای مهمی برای سید‌بندی و تعیین شرایط حضور تیراندازان در رقابت‌های معتبر بین‌المللی، از جمله مسابقات مقدماتی المپیک محسوب می‌شود.


انتهای پیام/
دیدگاه ها
آخرین‌های اخبار