string(63) "{"title":"","caption":"","location":["35.685745","51.4209478"]}"
مجید سلطانی نائینی

مجید سلطانی نائینی

منهای فوتبال

25863
روز خوش اسطوره‌ها

روز خوش اسطوره‌ها

مهران شاهین‌طبع، اسطوره بی‌بدیل بسکتبال ایران تا آخرین دقیقه مراسم ما برای شماره 8000 ایران ورزشی نشست. موقع رفتن به ما گفت: «آمده بودم که 20 دقیقه‌ای بروم؛ اما دیدن بزرگان ورزش کشور و رفقایم آنقدر خوشایند بود که نتوانستم سالن را ترک کنم. ماندم و همه را با لذت دیدم...» 
این حس به شکلی محسوس در مراسم جمعه ما موج می‌زد. محمد نصیری اسطوره وزنه برداری، منصور برزگر اسطوره کشتی، حسن روشن اسطوره فوتبال و علی پاکیزه‌جم اسطوره وزنه‌برداری چند دقیقه زودتر از آغاز مراسم رسیدند. آن موقع، سالن هنوز خالی بود. آنها را به اتاق مدیرعامل بردیم تا با شروع مراسم به طبقه همکف بروند. شوخی‌های منصور برزگر و محمد نصیری (که حسن روشن هم به آن اضافه شد) نشان می‌داد حال اسطوره‌ها با این دورهمی صمیمانه خوب است. آنها از اینکه رفقای قدیمی را می‌دیدند، به وضوح خوشحال بودند و ما بیشتر از همه لذت می‌بردیم چون مسبب این روز شیرین بودیم.
حسین فرکی آخر مراسم به ما گفت: «یک روز خوب برای ما شکل گرفت. جشن شما باعث شد دوستان قدیمی، همدیگر را ملاقات کنند.»
همین جمله یا جملاتی نزدیک به این را دیگر پیشکسوتان هم گفتند. جمله مشترک همه بزرگان ورزش ایران «حال خوش آنها با دیدن قهرمانان اسبق ورزش ایران بود.» 
اسطوره‌های ورزش و قهرمانان صاحبنام که موجب شکوه جشن ما شدند، کنار هم یک روز خاطره انگیز را ساختند. جواد خیابانی که برادرانه جشن ما را به زیبایی اجرا کرد به دلیل ساخت برنامه‌های تلویزیونی در مورد تاریخ ورزش ایران، به خوبی می‌دانست افرادی که روبه‌روی او نشسته‌اند چه قدر و قیمتی دارند.
آرزو داریم سایه همه بزرگان ورزش بر سرمان مستدام و عزت‌شان پایدار باشد.


انتهای پیام/
دیدگاه ها
آخرین‌های منهای فوتبال