string(63) "{"title":"","caption":"","location":["35.685745","51.4209478"]}"
محمد قراگزلو

محمد قراگزلو

مصاحبه

25919
عزیزیان: فکر نکنم در جام جهانی بازی کند

از خدایم است که قلعه‌نویی به پیام میدان بدهد اما...

عزیزیان: فکر نکنم در جام جهانی بازی کند

سعید عزیزیان گلر سابق استقلال و پرسپولیس درباره نیازمند و شانس بازی‌اش در جام جهانی با وجود درخشش در پرسپولیس نظر جالبی دارد.


*پیام نیازمند همچنان در دروازه پرسپولیس می‌درخشد.
نیازمند هم از لحاظ اخلاقی هم فنی خوب است. من سال 95 در پیکان بودم و با ایشان کار کردم. پیام از نظر اخلاقی و فنی درجه یک است و اگر همین‌طوری پیش برود و وارد حاشیه نشود موفق خواهد بود. پرسپولیس و تیم‌های بزرگ همیشه حاشیه داشته‌اند و حتی اگر خود بازیکن صاف و ساده باشد و کاری نکند، یکسری افراد مدام مشکل ایجاد می‌کنند. نیازمند می‌تواند بهترین باشد ولی اینجا پرسپولیس است و واقعاً با یک اشتباه هر چه رشته‌اید پنبه می‌شود.


*با توجه به کیفیتی که امسال نیازمند از خودش ارائه داده بهترین و مهم‌ترین خصوصیات فنی‌اش را در چه می‌دانید؟
به نظرم کار با پایش خوب است چه راست چه چپ، این را از نزدیک دیده‌ام و روی این نقطه قوتش کار کرده است. از آنجایی که تیم‌های بزرگ بازیسازی را از عقب شروع می‌کنند، پیام از این حیث خیلی خوب است. او در داخل چهارچوب هم خوب است اما فقط یک توصیه برایش دارم که روی خروج‌هایش بیشتر کار کند. به نظرم وقتی توپ از کرنر و نزدیک خط عرضی ارسال می‌شود او کمی به چهارچوب می‌چسبد. البته او در قبال توپ‌هایی که از روبه‌رو می‌آید مشکلی ندارد و با خروج‌هایش یا توپ را جمع می‌کند یا مشت می‌کند اما برای توپ‌های کنار یک مقدار به چهارچوب می‌چسبد.


*در ضربات پنالتی چطور؟ چون ممکن است بازی حذفی پنجشنبه مقابل تراکتور به پنالتی بکشد.
اولاً که امیدوارم در طول بازی گلی نخورد اما در ضربات پنالتی هم می‌تواند موفق باشد. کافی است روحیه و اعتماد به نفس بالایی داشته باشد چون با آن دست‌وپای بلندی که دارد هر بازیکن حریف پشت توپ بایستد، دلهره خواهد داشت. نیازمند می‌تواند با تمرکز پنالتی بگیرد و تیمش را موفق کند اما اگر هم نشد اتفاقی نیفتاده چون فصل به پایان نرسیده و نیمی از لیگ باقی مانده است.


*به نظرتان اگر درخشش پیام ادامه داشته باشد ممکن است در جام جهانی فیکس بازی کند؟
اینجا پرسپولیس است و اگر خوب باشی طرفداران هم پشتت هستند. امیدوارم از نیازمند در جام جهانی استفاده شود اما فکر نمی‌کنم به او بازی بدهند چون آقای قلعه‌نویی می‌خواهد به بازیکنی که در جام جهانی بازی کرده میدان بدهد.


*یعنی اگر پیام بیشترین کلین‌شیت را داشته باشد و هواداران پرسپولیس حمایتش کنند، باز هم نظر سرمربی تیم ملی تغییری نمی‌کند؟
چرا، می‌تواند تأثیر داشته باشد اما نظر شخصی من این است که همان تجربه بازی در جام جهانی کارش را سخت می‌کند. خب شاید بگویند بیرانوند پنالتی رونالدو را گرفته که البته باز هم نمی‌تواند ملاک باشد. به نظر من پیام باید کار خودش را انجام بدهد و کاری به تیم ملی نداشته باشد. او باید خودش را اثبات کند و روی قهرمانی با پرسپولیس تمرکز داشته باشد. مطمئناً او به جام جهانی خواهد رفت و از خدایم است که به نفرات جوان‌تر بازی برسد اما من نظر شخصی‌ام را گفتم.
 


انتهای پیام/
دیدگاه ها
آخرین‌های مصاحبه