رزمی
26110
یاسایی: صدرنشینی پارس جنوبی در لیگ برتر حاصل تلاش جمعی است
به گزارش ایران ورزشی و به نقل از روابط عمومی فدراسیون تکواندو، آزاده یاسایی سرمربی تیم پارس جنوبی اظهار کرد: خوشحالم؛ چرا که دختران تیم پارس جنوبی توانستند با اقتدار و با کسب ۳۰۸ امتیاز، تا پایان هفته دوم با اختلاف نسبت به سایر رقبا صدرنشین باشند. من به تکتک آنها تبریک و خسته نباشید عرض میکنم.
وی ادامه داد: در رقابت های این فصل لیگ برتر شاهد حضور تیمهای قدرتمند با توان فنی بالا هستیم. این موضوع باعث شده لیگ دختران، هم از نظر کیفی و هم از نظر کمی، رونق بیشتری نسبت به قبل داشته باشد. ما در نیمفصل اول شاهد بازیهای بسیار نزدیک و حساسی در تمام اوزان بودیم که این خود نشاندهنده رشد چشمگیر تکواندوی دختران است.
یاسایی افزود: حضور مدعیان تیم ملی در تیمهای مختلف لیگ و همچنین ورود جوانان جویای نام به رقابتهای امسال، سطح مسابقات را بسیار بالا برده است. همچنین نظارت مستقیم سرمربی تیم ملی،«مهروز ساعی» در جریان مسابقات لیگ، عامل بسیار مهمی در ترغیب ملیپوشان برای نشان دادن تواناییهایشان بود.
سرمربی پارس جنوبی در پایان بیان کرد: جا دارد از همدلی و زحمات کادر فنی تیم، ارجمندی و کریمی و همچنین زارعی سرپرست کاربلد تیم پارس جنوبی، قدردانی کنم. در پایان از رئیس فدراسیون و مسئولان سازمان لیگ که نقش بسیار مهمی در ارتقای سطح فنی لیگ دختران داشتند، صمیمانه تشکر میکنم.
انتهای پیام/