string(63) "{"title":"","caption":"","location":["35.685745","51.4209478"]}"
فائزه زمانی

فائزه زمانی

اخبار

26217
پرتاب‌های سه‌امتیازی قاتل آبی‌ها

حدادی، نقطه اتکایی که پاشنه آشیل استقلال شده است

پرتاب‌های سه‌امتیازی قاتل آبی‌ها

در شبی که لیگ برتر بسکتبال نفس را در سینه حبس کرده بود، استقلال در یکی از حساس‌ترین و سرنوشت‌سازترین دیدارهای فصل، با اختلافی میلیمتری در گرگان زمینگیر شد. مهم‌ترین بازی هفته سیزدهم لیگ برتر بسکتبال، جدال دو مدعی جدی قهرمانی یعنی استقلال و شهرداری گرگان بود؛ دیداری که تا واپسین ثانیه‌ها، پایاپای پیش رفت اما در نهایت با ضربه‌ای مرگبار، به سود میزبان تمام شد. شاگردان مهران شاهین‌طبع دراین بازی شروعی پرنوسان داشتند و خیلی زود عقب افتادند.

فشار سالن مملو از تماشاگر گرگانی و بازی فیزیکی میزبان، استقلال را در کوارترهای ابتدایی تحت تأثیر قرار داد، اما این تیم بار دیگر نشان داد که روحیه جنگندگی‌اش مثال‌زدنی است. نقطه عطف استقلال در این مسابقه، درخشش یک چهره جوان و کم‌تجربه بود؛ حبیبی بازیکنی که اولین بازی‌اش را با پیراهن آبی‌ها تجربه می‌کرد، بدون ترس از نام‌ها و فضای سنگین سالن از ۵ پرتاب سه امتیازی، ۴ پرتاب را گل کرد و اختلاف امتیاز را به حداقل رساند؛ تا جایی که حتی برای لحظاتی استقلال پیش افتاد و امید در دل هوادارانش زنده شد. 

اما بسکتبال، بازی لحظه‌هاست؛ و در واپسین دقایق کوارتر چهارم، این جردن همیلتون، ستاره امریکایی شهرداری گرگان بود که با یک پرتاب سه امتیازی تماشایی، تیر خلاص را بر پیکر استقلال شلیک کرد. شوتی که سالن را منفجر کرد و دومین شکست آبی‌پوشان پس از ۱۱ پیروزی متوالی را رقم زد. همیلتون در کنار پری پتی، دیگر بازیکن امریکایی گرگان، بیش از ۵۱ امتیاز از مجموع ۹۱ امتیاز تیم‌شان را به دست آوردند؛ آماری که به‌خوبی تفاوت دو تیم را در داشتن بازیکن خارجی نشان می‌دهد. در شرایطی که تقریباً تمام مدعیان لیگ از جمله گرگان، طبیعت، پالایش نفت آبادان و کاله از بازیکنان خارجی بهره می‌برند، استقلال همچنان تنها تیم بالانشین لیگ است که بدون خارجی به کار خود ادامه می‌دهد.

آبی‌ها با اتکا به جوانان خود ۱۱ برد پیاپی کسب کردند، اما حالا در دو بازی اخیر مقابل کاله و گرگان، این خلأ بیش از هر زمان دیگری به چشم آمده است. در این میان، عملکرد حامد حدادی بیش از همه زیر ذره‌بین قرار دارد. ستاره‌ای که قرار بود نقطه اتکای تیم شاهین‌طبع باشد، نه‌تنها در این دو مسابقه در حد نام بزرگش ظاهر نشد، بلکه عملاً به یکی از نقاط ضعف استقلال تبدیل شده است. حدادی مقابل کاله، در دقایقی که در زمین حضور داشت، باعث افزایش شکاف امتیازی شد و در بازی برابر گرگان هم  در زمان کوتاه حضورش، کار خاصی انجام نداد جز از دست دادن توپ.

حتی در لحظات پایانی کوارتر چهارم که به امید یک پرتاب سرنوشت‌ساز وارد زمین شد، نتوانست گره‌ای از کار استقلال باز کند. آنچه مشخص است، حدادی بعد از دوری طولانی از بسکتبال، هنوز به آمادگی لازم نرسیده و فعلاً نه‌تنها بار تیم را به دوش نمی‌کشد، بلکه استقلال را با چالش‌های جدی مواجه کرده است. حال باید دید آیا او زیر نظر مهران شاهین‌طبع به فرم ایده‌آل بازمی‌گردد و به مهره‌ای تعیین‌کننده تبدیل می‌شود یا این روند نزولی ادامه‌دار خواهد بود و استقلال تاوان بزرگی برای این انتخاب خواهد پرداخت.


انتهای پیام/
دیدگاه ها
آخرین‌های اخبار